Det er nu på søndag at Børnejazz Fredensborg igen er på banen med en lækkerbisken for øregangene – nemlig orkestret ”Martini’s for Børn”, der gæster Kulturhuset i Fredensborg kl. 11.00.

Jazzsangerinde Kira Martini og hendes storswingende jazz-krokodiller i orkestret Martini's For Børn er en festlig cocktail for børn og voksne. Sprudlende rytmer fra syd og nord, spilles og synges i et univers fuld af leg og improvisation. Sangene er skrevet af Kira og handler om stort og småt i livet, om pudsige skabninger, og finurlige møder. Om Brasiliens rytmer og om at huske at bruge sin fantasi.
Martinis For Børn var i 2015 nomineret til prisen som Årets Børnejazz-navn ved DMA Jazz.
Koncerten søndag d. 17. november byder på en boblende musikalsk cocktail bestående af Boogie-woogie, jazz og sprudlende rytmer fra Brasilien. De lystige musikalske fortællinger for små og store, handler om kærlighed, den store verden uden om os, den lille verden inden i os, og alle de skønner væsener, der popper op i vores verdener. Aldersgruppe: 2-8 år

Orkestret: Kira Martini (vokal/guitar/komposition) Peter Marott (trompet) Mads Søndergaard (klaver/Harmonika) Morten Ærø (trommer) og Joel Illerhag (bas)

Billet:
Entréen er 50 kr. for alle over 1 år. Koncerten kan blive udsolgt, så køb din billet på forhånd via MobilePay på det 5-cifrede nr. 48758. Eller tag chancen og betal kontant eller MobilePay i døren.

Mere information på www.bornejazzfredensborg.dk / tlf. 27280729. Der vil være mulighed for at
købe juice og müslibarer. Vel mødt søndag den 17. november kl. 11 i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio, Jernbanegade 4 Fredensborg. Næste koncert med Babulja er søndag den 26. januar 2020.