Igen i år afholder Foreningen Norden i samarbejde med Fredensborg Bibliotekerne Skumringstime. Det sker på Humlebæk Bibliotek den 11. november klokken 19-21.15. Hvert år bliver den samme tekst læst op på samme tid i hele Norden, og i år er det et uddrag fra Karen Blixens roman Babettes Gæstebud, som står på programmet.

Traditionen tro i Fredensborg Kommune er det tidligere skolebibliotekar og næstformand i Fredensborg-Humlebæk Lokalhistoriske Forening Bent Skov Larsen, som lægger røst til.

 

Efter oplæsningen vil litteraturformidler Rune Nyholm Nøhr Christiansen fra Fredensborg Bibliotekerne give en introduktion til Karen Blixen og hendes forfatterskab.

 

Aftenen afsluttes med en koncert med Lone Wernblad og Bergur Fonsdal Johannessen. Hvordan koncerten præcis kommer til at forløbe, afgør musikerne først undervejs. Her lader de dagen og stemningerne bestemme udtrykket for musikken og ordene.

 

Billetter til den stemningsfulde aften kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside. En almindelig billet koster 50 kroner plus gebyr, mens medlemmer af Biblioteksklubben og Foreningen Norden får 10 kroner i rabat.