Fredag den 18. oktober “genåbner" Fredensborg Jazzklub i Festsalen i Fredensborghusenes Restaurant. Restauranten har over sommeren får nye forpagtere, som heldigvis er med på at fortsætte med jazzklubbens aktiviteter i Utzon-bebyggelsen.Jazzklubben har inviteret The Spirit of New Orleans til at sørge for jazzmusikken, i lokalerne på Bakkedraget 43 i Fredensborg.

Billetsalget har, siden jazzklubbens start i 1997, været lagt i hænderne på Fredensborg Boghandel, Jernbanegade 9 A. i Fredensborg. Boghandleren tager sig også af telefonsalg af billetter på 48 48 01 73. 

Jazzarrangementet starter med en lækker buffet i restauranten kl. 17,30 (dørene åbnes kl. 17,00) og der er jazzmusik fra kl. 19,00 til 22,00.

The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, egne kompositioner og gospel og spirituals af høj kvalitet.
Udover de musikalske kvaliteter, lægger orkesteret stor vægt på, at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten.

Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen. Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz. Musik med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen.

The Spirit at New Orleans har med stor succes optrådt med internationale solister, ligesom de enkelte musikere har været solister i andre bands.
Orkesteret har været på utallige turneer. Givet flere hundrede koncerter rundt om i danske og udenlandske kirker, koncertsale, jazzklubber, jazzfestivaler, medvirket i radio og TV og udgivet flere CD-er.