I efterårsferien mellem lørdag den 12. og søndag den 20. oktober byder Louisiana Børnehus på værksteder, familieomvisning og udstillingerne. med udgangspunkt i udstillingerne med Marsden Hartley – The earth is all I know of wonder og Lauren Greenfield – Generation Wealth samt værker fra museets samling.

Louisiana folder et enestående kunsthistorisk værk ud dette efterår – flere end 110 malerier og over 20 tegninger af Marsden Hartley (1877-1943), en af de første store moderne kunstnere i det 20. århundredes Amerika – interessant, mangfoldigt, frodigt.

Og efterårsudstillingen har sammen med Lauren Greenfield – Generation Wealth - en fascinerende fortælling i fotografier, film og interviews om årtiers vilde forbrugsræs, om jagten på evig lykke og drømme der brast - inspireret Louisiana Børnehus til efterårsferiens aktiviteter fra lørdag den 12. til og med søndag den 20. oktober, hver dag mellem kl. 11 og 17 (undtagen mandag, hvor museet holder lukket) for børn, unge og deres familier til bl.a. værksteder og familieomvisning.

Værksteder kl. 11-17

Modelværksted – byg dit eget Louisiana med limpistol, af sorte tændstikker, små træer og bølgepap

Tegne- og maleværksted – stilleben – opstillinger af konkylier, frugter og vaser – Marsden Hartley

Skulpturværksted – abstrakte ansigter i ler – Tal R, Svend Wiig Hansen og Adam Fischer

Maleværksted – landskaber og kroppe – Marsden Hartley

PortætLab (kl. 12-16) – klæd dig ud i glamour og glimmer og tag et foto – inspiration er Generation  Wealth

Snobrødsbagning i Søhaven (kl. 12-16, kun 15.-18. oktober) – skulpturelle snobrød med krudt og  kanel (med forbehold for vejret)

Efterårsferiekonkurrence – man går på opdagelse i Marsden Hartley-udstillingen og tegner sit yndlingsportræt.

Familieomvisning i udstillingen Marsden Hartley – The earth is all I know of wonder for de 4-16-årige hver dag kl. 12.00 og kl. 14.30 med Børnehusets kunstformidlere.

En efterårsferie for små som store – unge som gamle – i en mangfoldig, underfundig verden.