Nøddeknækkerne holder åbent hus i Forsamlingshuset Nødebo Kro den sidste fredag i måneden, og denne gang får de besøg af spillemandsgruppen Folkets Hus Spillefolk. Gruppen blev dannet for mere end 40 år siden og er dermed lige så gammel som Nøddeknækkene.

Folkets Hus Spillefolk var en del af Folkets Hus på Stengade 50 på Nøddebro i København og er nu husorkester i Københavns Folkemusikhus. En gang om måneden spiller de til bal i Metronomen på Frederiksberg og nu spiller de også op til dans på Nødebo Kro. 

Kom og vær med til en sjov og glad fællesaften med Nøddeknækkerne og deres gæster. Den første time fra kl. 19 er der traditionelle nordiske fællesdanse, kredsdanse mv, under letfattelig og sjov instruktion, så alle kan være med. Fra kl. 20 tager Folkets Hus Spillefolk over, og senere på aftenen spiller Nøddeknækkerne sammen med gæsteorkestret. 

Der er gratis adgang til musikken kl. 19. 

Man kan spise middag på Kroen, før musikken starter. Der serveres en ret mad kl. 18, og det koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn. (der er rabat for medlemmer af Forsamlingshusets Venner) Spisebilletter skal købes på www.noedebo-kro.dk senest onsdag den 25. september kl. 12.

 

Læs nærmere om Nøddeknækkernes aktiviteter på deres hjemmeside: www.nodeknek.dk