Fredensborg Kommunes Kulturudvalg åbner nu for forslag til, hvem der skal modtage årets kulturpris. Har du et forslag til, hvem der skal modtage kulturprisen i 2019, så er det nu, du skal sende din indstilling.

Sidste år gik Kulturprisen til Fredensborg Brass Ensemble. Prisen blev overrakt af formand for Kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen og borgmester Thomas Lykke Pedersen. Formand for Fredensborg Brass Ensemble, Knud Ditlevsen, tog imod prisen. 

”Vi har et engageret og meget varieret kulturliv her i kommunen, hvor lokale ildsjæle år efter år gør en fantastisk indsats til stor glæde for mange borgere. Den indsats vil vi i Kulturudvalget gerne hylde ved at uddele Kulturprisen”, siger Ulla Hardy-Hansen, der er formand for Kulturudvalget.

Kulturprisen uddeles for 13. år i træk af Kulturudvalget for at hædre en indsats, der i særlig grad har haft en kulturel betydning i Fredensborg Kommune, og som desuden har medvirket til at udbrede glæden ved kulturel udfoldelse.

Alle borgere og foreninger kan komme med forslag til, hvem der skal have årets kulturpris. Kulturprisen, der er på 5.000 kr., kan gives til en person, en forening eller en gruppe med virke i Fredensborg Kommune.

Kulturudvalget beslutter, hvem der skal modtage Kulturprisen 2019 på Kulturudvalgets møde d. 10. oktober, og kulturprisen overrækkes efterfølgende ved et mindre arrangement for prismodtageren og Fredensborg Kommunes øvrige kulturliv.

Man kan hente et indstillingsskema på kommunens hjemmeside og læse mere: www.fredensborg.dk/kulturprisen.

Indstillinger skal være Center for Kultur, Fritid og Sundhed i hænde senest den 3. oktober og sendes til konsulent Marie Louise Wittenkamp på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..