Den 19.september står i digitaliseringens tegn, når Fredensborg Bibliotekerne i samarbejde med Fredensborg Aftenskole inviterer læge og forfatter Imran Rashid på besøg. Det foregår på Fredensborg Bibliotek kl. 19-21.

Imran Rashid er læge og har skrevet bøgerne ”Sluk” og ”Offline”, som handler om, hvordan digitaliseringen konkret påvirker vores fysiske og mentale sundhed. Han ser på konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, vi alle er en del af. Han vil i sit foredrag komme ind på, hvordan vi kan omfavne digitaliseringen og dens muligheder, men også hvilke faresignaler, man skal være opmærksom på.

 

I sit foredrag vil Imran Rashid give forslag til, hvordan vi bliver bedre til at slukke de sociale medier, lægge smartphonen væk og være nærværende der, hvor vi er.

Han indleder sit foredrag med en screening af deltagernes digitale vaner. Efterfølgende vil der være debat og mulighed for at stille spørgsmål til både Imran Rashid og de andre publikummer.Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og lette snacks.

 

Arrangementet henvender sig til voksne og teenagere og er arrangeret i samarbejde med Fredensborg Aftenskole. Det foregår torsdag den 19.9 kl. 19-21 på Fredensborg Bibliotek. En billet koster 50 kr. og kan købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under aktiviteter samt igennem Fredensborg Aftenskole.