I september fejrer Fredensborg Bibliotekerne frivilligheden i kommunen med udstillingen De Gør En Forskel. Udstillingen er skabt i samarbejde med Frivilligcenter Fredensborg, og den kan ses på Nivå, Humlebæk og Fredensborg Bibliotek fra den 9. september.

 

Fra den 9. september til den 4. oktober kan man blive klogere på frivilligheden i Fredensborg kommune, når Fredensborg Bibliotekerne i samarbejde med Frivilligcenter Fredensborg sætter spot på frivilligheden med en udstilling, der fortæller fem frivilliges historier, erfaringer og anekdoter.

 

I udstillingen kan man bl.a. møde cykelpiloten, der giver ældre medborgere gode udendørs oplevelser og selv får frisk luft og nye samtaler. Eller socialrådgiveren, der er med til at mindske madspil samt give økonomisk trængte borgere lidt ekstra på bordet. Og ikke mindst teenageren der er besøgsven på et plejecenter, hvor hun går ture, taler og spiser med de ældre. Alle ildsjæle, der på hver sin måde gør en forskel i dagligdagen.

 

Udstillingen er blevet til i et samarbejde mellem Fredensborg Bibliotekerne og frivillighedsorganisationerne Frivillighedscenter Fredensborg, Gratis Rådgivning på Tværs samt Selvhjælp Fredensborg.

 

Udstillingen kan ses i åbningstiden på Nivå, Humlebæk og Fredensborg Biblioteker fra den 9.9 og indtil den 4.10.