Den 21. september på Humlebæk Bibliotek kan forældre og deres børn få inspiration til læsningen og møde børnebogsforfatterne Ida-Marie Rendtorff og Daniel Zimakoff.

 

Hvis man vil have sine børn til at læse, kan man passende som forælder starte med selv at læse. Det vil være et af budskaberne ved læselyst-arrangementet den 21. september klokken 11-13 på Humlebæk Bibliotek. Her skal cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling Lisbet Vestergaard nok få kickstartet læselysten hos både børn og voksne, når hun indleder formiddagen med et inspirerende oplæg om fritidslæsning i en digitaliseret verden.

 

Efterfølgende kan deltagerne møde de kendte børnebogsforfattere Ida-Marie Rendtorff og Daniel Zimakoff, som vil læse op af nogen af deres bøger og fortælle om deres arbejde. De to danner til daglig par og har skrevet utallige populære børne- og ungdomsbøger – sammen og hver for sig – om alt fra detektiver til heste og til mange forskellige aldersgrupper.

 

Arrangementet er tiltænkt både forældre og større børn, og det koster 25 kroner pr. deltager. Til gengæld vil der ud over masser af læseinspiration også være te, kaffe, saftevand og lækker kage på menuen.

 

Tilmelding kan ske via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.