For 25 år siden blev Louisiana Museets stifter, Knud W. Jensens drøm om et Børnehus til virkelighed. Det bliver fejret med en fødselsdagsfest for hele familien lørdag den 14. september kl. 16-21.


Et hus stod nu parat til at modtage børnene på Louisiana – give dem bedre muligheder for at udfolde sig – skærpe deres sans for den musiske side af tilværelsen.
Og det fejrer Børnehuset lørdag den 14. september med en fest for hele familien, hvor museet i dagens anledning holder særåbent til kl. 21.

En mangfoldighed af aktiviteter – værksteder, fødselsdagskonkurrence, snobrødsbagning, dansefest og meget mere står på programmet mellem kl. 16 og 21:

- Kunstjagt – på eventyr i Louisianas samling, ude og inde – hvor man fordyber sig i værkerne  på nye måder

- Louisiana Fortællinger – former og farver får liv i fortællinger fremført af Thomas Knudsen fra  museet hver time fra kl. 17

- Maleværksted i Søhaven – flydende farver – Sam Francis – kl. 16-20

- Fødselsdagskonkurrence – alle kan deltage i konkurrencen om at få sit værk trykt på et postkort. En kyndig jury bedømmer arbejderne, og vinderne får tilsendt postkort med deres motiv.

- Snobrødsbagning – skulpturelle snobrød med krudt og kanel – i Søhaven, kl 16-20

- Portræt Lab – fotografer din familie – inspirationen er udstillingen Generation Wealth

- Dansefest med sangerinde, skuespiller og børnevært på DRTV Silja kl. 18 og 19 i danseteltet i Skulpturparken

- Aftensmad i Louisiana Café kl. 18.30-20

- Fødselsdagssang med Silja i Koncertsalen kl. 20.15

Blot lidt af det, der sker på en festdag i børnenes eget univers på Louisiana.
(Pris: Familiebillet – voksen med op til 3 børn kr. 59 (Klubpris) – kr. 89 (alm. pris) – og det inkluderer adgang til alle aktiviteter, samt aftensmad i Caféen inkl. 1 kildevand – fødselsdagskage og en Børnehus-mulepose). Flere oplysninger på www.louisiana.dk).