Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Kunstmuseet Louisiana får tirsdag den 27. august kl. 19.30 besøg af den københavnske duo Den Sorte Skole, der består af Simon Dokkedal og Martin Højland – Duoen er berømt og berygtet for deres liveoptrædener, der i den grad mixer kunst-, genre- og stilarter.

De har til Louisiana skabt et helt nyt værk, der med egne ord ”sætter alverdens stemmer i centrum” – lige fra Congo til Indien. Og nu kan man møde duoen tirsdag den 27. august kl. 19.30 i Skulpturparken, nedre plæne.

De varmer op med en indledende samtale om deres rejse gennem hiphoppen, den elektroniske scene og verdensmusikken og giver efterfølgende koncerten, specielt komponeret til museet og fremført første gang ved årets Litteraturfestival den 23. august.

Arrangementet, der er gratis for museets gæster, foregår på nedre plæne i telt med siddepladser – og mulighed for at lytte med fra en plads i græsset. Der er ingen tilmelding, men siddepladser i teltet efter først til mølle-princippet fra kl. 19.00 og vært ved arrangementet er Anna Ingrisch