Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Helle Handreck blev under Karlebo Sommerfest hædret som Årets KIF’er. ”Hun er en helt særlig person. Altid venlig, altid smilende, men tag ikke fejl. Bag facaden er en stærk kvinde, der tør tage beslutninger, der tør kæmpe for Karlebo og landsognet og som fra første sekund var en ægte KIF’er, da hun kom hertil med familien for mange år siden,” lød det fra den tidligere formand for Karlebo Idrætsforening Per Frost Henriksen, der var udpeget til at motivere valget.

Det lød videre i motivationen til Årets KIF’er, at Helle Handreck både kan lede flokken og kan tage fat i madteltet når der skal laves burgere og det sure slid med at tage hele sommerfesten ned igen. Hun har gjort en helt særlig indsats omkring Karlebo Sommerfest igennem. Hun er indbegrebet af en person der kan samle, der kan skabe fest, dans og stemning og som aldrig er bange for at gøre noget for andre.

”Kære Helle, hjertelig til lykke med udnævnelsen til Årets KIF’er 2019, du står med på den flotte pokal, sammen med store navne i KIFs historie, det skal du være stolt af. Du er en stærk leder, der har haft stor betydning for livet på landet,” sluttede Per Frost Henriksen motivationen inden klapsalverne lød til en overrasket, rørt og glad Helle Handreck, Årets KIF’er.