Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Snart er det september – og der er lagt op til en mangfoldig og spændende sæson, når Louisiana begynder efterårets Billedskole og Kunst Lab for børn med start tirsdag den 3. september og billedværksted for voksne med start den 10. september 2019.

Billedskolen og Kunst Lab med fokus på udstillingerne med Birgit Jürgenssen, Lauren Greenfield og Marsden Hartley – og værker fra museets samling.

Billedskole for 4-6-årige tirsdage kl. 15.30-17.30 første gang den 3. september
Kunst Lab for 11-15-årige onsdage kl. 15.30-17.30 første gang den 4. september
Billedskole for 7-10-årige torsdage kl. 15.15-17.15 første gang den 5. september


Udgangspunktet er den store efterårsudstilling Marsden Hartley Retrospektiv med over 110 malerier – figurative, abstrakte og ekspressionistiske – og tegninger af ”Amerikas første store moderne maler i det 20. århundrede” – den østrigske kunstner Birgit Jürgenssen, hendes fotografier og tegninger i humor og originalitet, Generation Wealth med den amerikanske fotograf Lauren Greenfields åbnende blik på årtiers vilde forbrugerræs – og værker fra museets samling.

Sammen med Louisianas kunstformidlere går man på opdagelse i udstillingerne og samlingen – tegner skitser, taler om værkerne, om materialer, former og teknik.
Og tilbage i værkstedet eksperimenterer man indenfor maleri, tegning, skulptur, fotografi og grafik.

Kunst Lab, der er for de lidt større børn, går også i kunstnernes fodspor og arbejder med kreative processer.

Billedskolen og Kunst Lab løber over 9 uger (med pause i efterårsferien) og afsluttes med fernisering lørdag den 23. november, hvor alle arbejder udstilles.

Prisen for at deltage er 1500 kr. – 1300 kr. for medlemmer af Louisiana Klubben. Det inkluderer omvisning, værkstedsarbejde, materialer etc.


De voksne kan også være med

I efteråret holdes der også billedværksted for voksne på Louisiana og det sker på følgende datoer:

tirsdage kl. 18.30-21.00 første gang den 10. september
onsdage kl. 18.30-21.00 første gang den 11. september
torsdage kl. 18.30-21.00 første gang den 12. september

En interessant og mangfoldig sæson står for døren, når Louisiana begynder efterårets Billedværksted for voksne.

Her tager man afsæt i den store efterårsudstilling Marsden Hartley Retrospektiv med over 110 malerier, figurative, abstrakte og ekspressionistiske, tegninger, digte og essays af ”Amerikas første store moderne maler i den 20. århundrede” – den østrigske kunstner Birgit Jürgenssen, hendes fotografier og tegninger i humor og originalitet, Generation Wealth med den amerikanske fotograf og dokumentarist Lauren Greenfields åbnende blik på årtiers vilde forbrugerræs – og værker fra museets samling.

Hver gang indledes med introduktion til dagens emne.
Herefter følger en dialogbaseret omvisning, hvor man sammen med Louisianas kunstformidlere udforsker udstillingernes mange temaer – taler om værkerne og tegner skitser.

Bagefter arbejder man i værkstedet med kreative processer og eksperimenter i forskellige materialer og teknikker indenfor maleri, tegning, skulptur, fotografi og grafik.

Billedværkstedet løber over 8 uger (med pause i efterårsferien) og slutter med en fernisering torsdag den 28. november kl. 18.30, hvor alle arbejder udstilles.
Prisen for at deltage er 1700 kr. – 1500 kr. for medlemmer af Louisiana Klubben – og det inkluderer omvisning, værkstedsarbejde, materialer, entré til museet, te/kaffe etc.

Der er tilmelding og yderligere oplysninger om begge aktiviteter på www.louisiana.dk 

Man er også velkommen til at kontakte Børnehusets leder Louise Hauerberg, M: 2328 6522, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..