Fredensborg jazzklub, som har eksisteret siden 1996, har siden marts 2009 med stor succes, haft til huse i Fredensborghusenes festsal, Bakkedraget 43, Fredensborg. Her har restauranten sørget for en lækker jazzmenu forud for jazzkoncerterne og disse arrangementer fortsætter, efter der er kommet ny restauratør på stedet.

Gennem årene har rigtig mange spændende jazzbands gæstet Fredensborg Jazzklub, senest fredag 22. marts 2019, hvor svenske Papa Piders Jazzband var på besøg.

Fredensborghusene skal pr. 1. juli 2019 have en ny restauratør som forpagter af bebyggelsens restaurant. Jazzklubben håber naturligvis, at kunne lave en aftale med den nye restauratør om at fortsætte jazzen i de smukke lokaler i Utzonbebyggelsen.

Jazzklubben har netop været i kontakt med den nye restauratør, som er indstillet på at videreføre jazzen i Fredensborghusene. Det er vi naturligvis glade for, og vi ser frem til et ligeså godt samarbejde som med den hidtidige restauratør. Når den nye restauratør starter op (pr. 1. juli) vil jazzklubben få lavet de fornødne aftaler, hvorefter vi melder ud om de kommende aktiviteter her på hjemmesiden.