Den 12. juni inviterer Fredensborg Bibliotekerne, Fællesværket og Frivillighedscenter Fredensborg til en samtalesalon i lejrbålets skær. Mødestedet er det nye byrum bag Nivå Bibliotek, og temaet er Frihed. 

Den sidste af forårets fem samtalesaloner står for døren og har overskriften ”Frihed”. Samtalesalonen afholdes d. 12. maj kl. 19 – 21.00 i det nye byrum bag Nivå Bibliotek. I tilfælde af regn vil samtalesalonen afholdes inde på biblioteket.

”Aftenen vil byde på bålhygge samt samtale om emnet Frihed; hvornår er man fri? Kan man have for meget frihed? Bestemmer man selv, hvor fri man vil eller kan være? Det er noget af det, vi vil reflektere over”, fortæller bibliotekar Jeanette Jensen.

Arrangementet er et samarbejde mellem Fredensborg Bibliotekerne, Fællesværket og Frivillighedscenter Fredensborg.

En samtalesalon er et samlingspunkt for folk, der gerne vil snakke med hinanden på en ny måde. Mest af alt minder det om at tilbringe en hyggelig aften på en café. Forskellen er bare, at til samtalesaloner kan man sagtens møde op alene, for salonværterne sørger for, at man kommer i snak med de andre spændende gæster uden at skulle bruge tid på at spørge “Nå, hvad laver du så?”

Samtalesalonen d. 12. maj er Fredensborg Bibliotekernes sidste i foråret. Tidligere samtalesaloner har budt på temaer som Livet, Musik og Mennesket og Naturen. Alt sammen kan man læse mere om på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

 

Det er gratis at deltage i samtalesalonerne, og man skal bare møde op.