Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

En nyopstartede forening, E-Gaming Fredensborg, slår dørene op for deres første e-sport-event, hvor op mod 500 kan deltage, uanset alder og køn. Alle har mulighed for at få en fed dag sammen med deres venner i Fredensborg Hallen den 15. juni 2019.

Foreningen og arrangementet er startet af to ildsjæle, Benjamin Wulff og Martin Christensen, som begge er fædre til flere Fortniteentusiaster. Begge har i forvejen erfaring med foreningslivet for børn og unge, da Benjamin er aktiv i foreningen Børnejazz Fredensborg og Martin, igennem 4 år, har været træner i Fredensborg Fodboldklub. Nu kaster de sig ud i endnu et spændende eventyr for børn og unge i alle aldre. Formålet med arrangementet er, at samle alle med interesse for at spille computer i Fredensborg kommune og give dem mulighed for at forme den nye forening.

Arrangementet løber af stablen lørdag den 15. juni kl.12:00-20:00 Der er vist stor interesse på de sociale medier og lokale erhvervsdrivende i Fredensborg By har taget godt imod. På dagen vil arrangørerne præsentere deres nystartede e-sport forening, som man har mulighed for at melde sig ind i og som starter op efter sommerferien. Kerneværdierne i foreningen er fysisk aktivitet,kost, teambuilding og online adfærd.

BILLETSALG:
Prisen for at deltage er 250 kroner. Man kan købe billetter og læse mere information på foreningens hjemmeside http://egamingfredensborg.dk. Med i deltagerprisen er bl.a. drikkevarer, popcorn og aftensmad.

Det er også muligt at købe tilskuerbilletter hvis man gerne vil med, men ikke skal deltage som spiller. Som tilskuer kan man få masser info om hvordan vores træning forgår, og der er også aktiviteter på dagen man kan deltage i.

PRAKTISK INFO:
Man skal selv medbringe sin computer/spillekonsol, skærm, tastatur, mus, headset og kabler. Mere information findes på siden for arrangementet på Facebook og på foreningens hjemmeside.

Radio Humleborg har mødt de to initiativtagere og en E-gamer fra foreningen til en snak om arrangementet. Interviewet blev sendt live på Facebook onsdag den 15. maj og kan genses her under i en redigeret og lydforderet udgave.