Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

 

Humlebæk Kulturforsyning kaster sig den 26. maj fra kl. 11 og et par timer frem ud i en ny ”forlystelse”, når de i samarbejde med Hold Danmark Rent begiver sig ud for at indsamle affald i et større område af det centrale Humlebæk.

Det er den landsdækkende organisation Hold Danmark Rent der under projektet Ren Natur har designet ruten, som er på omkring 8 km. Og da Humlebæk Kulturforsyning i forvejen arrangerer byvandringer, lå det lige til højrebenet at byde ind på at påtage sig den rute der lå i Humlebæk, og kombinere affaldsindsamlingen med at fortælle deltagerne om de interessante steder som ruten byder på.

De lokale kulturentusiaster i Kulturforsyningen håber på at samle op til 30 personer med samfundssind nok til af bruge nogle timer på det gode formål og belønner efterfølgende deltagerne ved at invitere på en velfortjent grillpølse for deres indsats.

Læs mere om dette og Hold Danmark Rents andre projekter på www.holddanmarkrent.dk eller tilmeld dig som affaldsindsamler på www.kultur3050.dk/arrangementer/affaldsindsamling2019.