Kom med Danmarks Naturfredningsforening Fredensborg til Stengården i Birkerød og få et indblik i et alsidigt økologisk landbrug. Vi går en rundtur på gårdens marker. Gårdens ejer, Elisabeth, fortæller om økologi og der kan stilles spørgsmål undervejs. Vi afslutter med en fælles bespisning i caféen. Pris kr. 125,-.


Vi starter med en tur på oplevelsesstien rundt om Stengårdens 2,5 hektar store hønsegård og frugtplantage. Turen, på 800 meter, går forbi kornmarker og grønsagsbede og har mange fine kig ind i hønsenes gård med de mange frugttræer. Turen afsluttes med et besøg i køernes stald. Undervejs vil vi tale om økologi, naturpleje og dyrevelfærd, fortæller Odd Erland Bakkengen, som er næstformand i DN Fredensborg.


Stengården er et økologisk familielandbrug med en alsidig produktion. Til gården hører 3000 æglæggende høns og 25 ammekøer, og der dyrkes omkring 100 forskellige slags grønsager, bær og frugter. Besøg gerne gårdbutikken inden kl. 18 00, den har over 1000 økologiske varer.

Tidspunkt: onsdag den 22. maj 17 30 – 20 00.
Adresse: Høveltevej 40, 3460 Birkerød.
(NB. Individuel transport, begrænset offentlig transport)

Tilmelding: e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 15. maj.
(NB. Tilmelding er bindende)

Se mere om gården på:

www.stengaardenoko.dk 

https://www.facebook.com/Stengaarden/ 

www.fredensborg.dn.dk/arrangementer