Fredensborg Musikskoles traditionsrige forårskoncert foregår i år torsdag d. 23. maj kl. 19.00, og den 25. og 26. maj kan musikskoleelever opleves i Tivoli.

Som et festligt punktum på et travlt musikskoleår samles Fredensborgs musikskoleelever og lærere om den årlige forårskoncert i Rådhuskælderen på Fredensborg Rådhus. Som noget nyt er forårskoncerten i år en torsdagsaftenkoncert, hvor de mange musikskoleelever viser, hvad de har arbejdet med i løbet af året. Det bliver en varieret koncert med både rytmiske og klassiske musikindslag. Der er fri entré til koncerten, og alle er velkomne.

 

Musikskoledage i Tivoli

Lørdag og søndag d. 25. og 26. maj mødes musikskoleelever, lærere og forældre fra hele landet for 30. år i træk til musikskoledage i Tivoli. Fra Fredensborg musikskole deltager om lørdagen sangskriver Smilla Nukaka Harrishøj i Orangeriet kl. 12.00-12.30 og Jazzy Rocky i WoodHouse kl. 12.10-12.40. Søndag spiller Fredensborg musikskoles guitarorkester kl. 14.30-15.00 i Salon 2.

 

Når indgangen til Tivoli er betalt, kan man forvente en festlig weekend med masser af musik og god stemning fra alle scener i caféer, restauranter, kroge og hjørner i den gamle have, hvor der er fri adgang til alle koncerterne inde i haven.