Årets byfest i Fredensborg løber afstablen lørdag den 22. juni og får vi besøg af en af Danmarks aller største sangerinder Søs Fenger - som er super aktuelt med en ny single med titlen På vej.

Søs Fenger har siden midten af 1980'erne været et af de mest succesrige navne i dansk musik. Hun har udgivet en lang række albums både solo og med gruppen News, og i samarbejde med andre kunstnere. Af store hits kan nævnes: Inders inde, Holder øje med dig, Vinterdage og Den jeg elsker, elsker jeg.

Søs Fenger har tidligere optråd i Fredensborg. Det var ved et velgørenhedsarrangement for Kræftens Bekæmpelse i Fredensborg Gl. Bio.

- Kom og vær med til at lave byens fedeste fest for børn og voksne. Vi starter klokken 12 og slutter først, når partybandet lukker festen ved 22-tiden, fortæller Foreningen Fredensborg Smukkest på deres Facebook side.

Gågaden i Fredensborg bliver fyldt med glade mennesker, live-musik, fadøl og børneaktiviteter. Det hele er gratis og stables på benene af frivillige kræfter og foreningens sponsorer