I de kommende uger kan man møde Fredensborg musikskole ved forskellige arrangementer og fremstød på kommunens folkeskoler. Det er tid for tilmelding til næste musikskoleår på Fredensborg Musikskole, og rettidige frist er d. 23. maj. I den forbindelse besøger musikskolens lærere kommende 2. klasser og byder på karruseldemonstration.

 

Musikskolens karruseller er begyndersammenspil for de yngste elever. Karrusellen vil i løbet af året føre børnene rundt mellem forskellige instrumenter, således at de får en præsentation og fornemmelse af, hvad instrumenterne siger og hvilket instrument, de så ønsker at spille på.

 

Klasseband er sammenspil for 5. klassetrin. Et lærerhold fra musikskolen besøger en hel klasse og arbejder med eleverne i mindre grupper. Der øves med de enkelte instrumentlærere og hele klassen afslutter med en fælles koncert.

 

Instrumentdemonstration er musikskolens årlige udstillings- og salgsvindue. I år afvikles demonstrationen på to skoler, hvor kommunens børn og forældre inviteres til at komme forbi og prøve de forskellige instrumenter, musikskolen tilbyder undervisning i, og tale med de pågældende instrumentallærere.

 

Instrumentdemonstrationen foregår onsdag d. 15. maj på hhv. Fredensborg skole, Benediktevej kl. 18.00 – 20.00 og Nivå skole-syd kl. 17.45 – 19.45.

 

Nivå skole – syd afholder samme aften sommerfest for 0. klasserne. Her medvirker et lærerband fra musikskolen ved en lille koncert med 0. klasseeleverne kl. 16.30-17.30, og der vil også undervejs i koncerten være indslag med musikskoleelever.

 

Alle er velkomne til instrumentdemonstrationerne.