Så er det tid at tilmelde sig til musikskoleåret 2019-20 i Fredensborg Musikskole. Drømmer du om at ”at blive noget ved musikken” så er det nu, du skal gøre noget ved drømmen. Tilmelding for nye elever åbnede d. 12. april, og til maj er der stor koncert med Copenhagen Phil og Sigurd Barrett i NKK-Hallen.

Vil man sikre sig en af de populære pladser på Fredensborg musikskole, er sidste rettidige tilmeldingsfrist d. 23. maj 2019

Efter denne dato optages man på musikskolens venteliste, og der er ikke garanteret plads fra skoleårets start.

Gå ind på www.fredensborgmusikskole.dk  Find tilmeldingslinket og se alle tilbuddene.

Forårskoncerter

Foråret er en travl tid - også på musikskolen, hvor flere koncerter og arrangementer er under forberedelse.

Torsdag d. 9. Maj afvikler musikskolen i samarbejde med Copenhagen Phil og Sigurd Barrett en koncert i NKK-hallen kl. 19.00. Billetter kan købes på hjemmesiden.

Læs mere her: SIGURD BARRETT SPILLER MED SYMFONIORKESTER I NIVÅ

I maj måned afvikler musikskolen forårskoncert, instrumentdemonstrationer, klasseband på skolerne, musikskoledage i Tivoli, festlig afslutning for grundskolen og meget mere.

Hør musikskole leder Carsten Østerskov fortæller om musikskolens tilbud her

Om musikskolen i Fredensborg

Musikskolen handler ikke blot om at lære at spille musik, men lige så meget om at gøre musikken til en del af din og dit barns verden.

At gå i musikskole handler i lige så høj grad om at blive et helt menneske, der lærer at lytte, samarbejde og tro på sig selv. Om glæde, fordybelse, samvær og spændende oplevelser, der udvikler og danner dit barn, så det lærer at stå på egne ben. Musikskolens talentskole er for de børn og unge, der måske sigter efter en professionel musikkarriere.

Talentskolen er et gratis tilbud til 14-15 elever, der udviser en særlig grad af motivation og talent. Musikskolen skal være for alle og tilbyder derfor søskenderabat til dig, der har flere børn i Musikskolen. Der er også en fripladsordning, således at særligt økonomisk trængte familier nu også kan sende deres børn til musikundervisning.