Børnejazz Fredensborg har verdensmusik og eventyrfortælling på programmet, når Moussa Diallo Trio gæster Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio søndag den 28. april kl. 11.00. Samtidig løfter Mette Riis sløret for programmet til efteråret i et interview til radio Humleborg

Det er nat i Mali. Stjerner og måne oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Om den tapre mariehøne Kimi Komo, om hanen Karato og firbenet Kanou og om den farlige løve, der vist godt kunne spise en lille ged.

Maliske Moussa Diallo har digtet videre på en række af sin barndoms underfundige eventyr og sammen med sine to musikere, Salieu Dibba og Dawda Jobarteh og deres traditionelle malinesiske instrumenter genskaber Moussa Diallo den magi, han selv oplevede som barn, når hans bedstemor fortalte eventyr under den afrikanske stjernehimmel.

Til et interview til Radio Humleborg fortæller formand for Børnejazz Fredensborg om arrangementet og hvorledes man sikre sig billet. Samtidig løfter hun sløret for efterårets program i foreningen.

Moussa Diallo Trio består af Moussa Diallo, Dawda Jobarteh og Salieu Dibba. De koster 50 kroner at opleve dette verdensorkester, for alle over 1 år. Men vær opmærksom på at koncerten kan blive udsolgt, så køb din billet på forhånd via MobilePay på det 5-cifrede nr. 48758. Eller tag chancen og betal kontant eller MobilePay i døren. Mere information på www.bornejazzfredensborg.dk / tlf. 27280729. Der vil være mulighed for at købe juice og müslibarer i børnebaren. Vel mødt søndag den 28. april kl. 11 i Kulturhus Fredensborg Gl. Bio, Jernbanegade 4 Fredensborg. Næste koncert finder sted i september 2019.

 

Hære flere inerviews fra Radio Humeborg her: https://humleborg.dk/index.php/podcast