Nøddeknækkerne holder åbent hus i Forsamlingshuset Nødebo Kro den sidste fredag i måneden og fredag den 26. april kl. 19.00, får de besøg af spillemandsgruppen Frejas Fioler fra Tinglutis aftenskole på Nørrebro.

Det er efterhånden en fast tradition at Frejas Fioler kommer til Nødebo den sidste fredag i april og de beskriver sig selv således: Freja, kærlighedens gudinde, sidder i Valhalla (nærmere bestemt Valhalsgade 4, som er hjemmeadressen). Det ved vi i dette orkester, hvor der mandag efter mandag er et engagement og en kærlighed til nordisk spillemandsmusik. 

Den første time fra kl. 19 spiller Nøddeknækkerne op til traditionelle nordiske fællesdanse, kredsdanse mv, under letfattelig og sjov instruktion, så alle kan være med. Frejas Fioler overtager pladsen fra kl. 20, hvor de spiller til folkedans og senere på aftenen spiller både Nøddeknækkerne og Frejas Fioler. 

Der er gratis adgang til musikken kl. 19. 

Man kan spise middag på Kroen, før musikken starter. Der serveres en ret mad kl. 18, og det koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn. (der er rabat for medlemmer af Forsamlingshusets Venner) Spisebilletter skal købes på www.noedebo-kro.dk senest onsdag den 24. april kl. 12. 

Læs nærmere om Nøddeknækkernes aktiviteter på deres hjemmeside: www.nodeknek.dk