Efter stor succes med en totalt udsolgt koncert i januar er Børnejazz Fredensborg igen på banen og inviterer til koncert med verdensmusik og eventyrfortælling på programmet, når Moussa Diallo Trio gæster Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio søndag den 28. april kl. 11.00.

Det er nat i Mali. Stjerner og måne oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Om den tapre mariehøne Kimi Komo, om hanen Karato og firbenet Kanou og om den farlige løve, der vist godt kunne spise en lille ged.

Maliske Moussa Diallo har digtet videre på en række af sin barndoms underfundige eventyr og sammen med sine to musikere, Salieu Dibba og Dawda Jobarteh og deres traditionelle malinesiske instrumenter genskaber Moussa Diallo den magi, han selv oplevede som barn, når hans bedstemor fortalte eventyr under den afrikanske stjernehimmel.

Medvirkende:
Moussa Diallo, Dawda Jobarteh og Salieu Dibba
Billet:
Entréen er 50 kr. for alle over 1 år.

Vær opmærksom på at koncerten kan blive udsolgt, så køb din billet på forhånd via MobilePay på det 5-cifrede nr. 48758. Eller tag chancen og betal kontant eller MobilePay i døren. Mere information på www.bornejazzfredensborg.dk / tlf. 27280729. Der vil være mulighed for at købe juice og müslibarer i børnebaren. Vel mødt søndag den 28. april kl. 11 i Kulturhus Fredensborg Gl. Bio, Jernbanegade 4 Fredensborg. Næste koncert finder sted i september 2019.


Koncerten er skabt i samarbejde med LMS og Fredensborg Kommunes Kulturudvalg.