I midten af februar 2019 blev Humlebæk Kulturforsyning - også kaldet KULTUR3050 - formeldt stiftet. Det skete ved en velbesøgt stiftende generalforsamling og på forbløffende kort tid er foreningen blevet godkendt af Fredensborg Kommune som folkeoplysende forening.


Kultur3050 er en aktiv forening der skaber spændende og alsidige kulturelle arrangementer i Humlebæk og omegn. Noget sker på KulturStationen - som blandt andet koncerten med Andres Langvad i februar (billedet) - noget på biblioteket – andet i biografen eller på byens spisesteder.


-Vi laver også arrangementer under åben himmel, fx på Bjerre Strand eller i form af byvandringer, fortæller formand Søren Spies til Radio Humleborg og løfter sløret om at de er ved at indgå et samarbejde med DanmarkDejligst, som sammen med andre frivillige lokale kræfter - sidste år holdt byfest på Bjerre Strand, mens han selv måtte opgive at lave KommuneRock samme sted. Det betyder at man i slutningen af august igen kan se rem til at opleve Rasmus Nøhr og andre kendte popnavne på Bjerre Strand sammen med lokale amatørbands.


- Vi er frivilligt “hjemløse” og laver derfor nok nogle anderledes arrangementer end dem som andre foreninger og kulturinstanser laver. Men vi samarbejder også MEGET gerne med alle der er enige i at sætte handling bag visionen om at Humlebæk skal være en levende kulturby ved vandet, fortæller Søren Spies.

Lyt her til radioens interview med Søren Spies

Læs mere om foreningen på hjemmesiden www.kultur3050.dk