Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Den lokale biograf, Humlebio viser på fredag den 29. marts kl. 20.30 The Rocky Horror Picture Show - en kultfilm fra 1975. Det er 10. år i træk af Humlebio viser filmen. Det er blevet en event som mange ser frem til og i år der er næsten udsolgt.

Filmen er ikke det store mesterværk, men alligevel har den opnået status som den ultimative kultfilm, berømt for sit meget aktive stampublikum, der møder op klædt ud som filmens personer, deltager højlydt i filmens dialog og benytter medbragte remedier såsom vandpistoler, konfetti og spillekort.

Skuespillere er blandt andet Tim Curry, Susan Sarandon, Barry Bostwick, Meat Loaf og Richard O'Brien. Ud over at The Rocky Horror Picture Show er en kultfilm, er det også en musikfilm, hvor man kan opleve Meat Loaf på lærredet og også høre Susan Sarandon synge.

Handlingen

Da deres bil går i stykker, strander det unge par Brad og Janet på et ødeliggende slot. Her bor doktor Frank N. Furter, der holder sin årlige sammenkomst for transvestitter fra planeten Transsexsual. Doktoren fremviser sin nye skabning Rocky Horror, mens Brad og Janet oplever en verden, som de ikke vidste eksisterede.

Lyt her til interview med Mikkel Avnsbo fra Humlebio der fortæller om arrangementet