Mikkel Klint Thorius er født til at optræde. Væbnet med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager han scenen og leverer et fantastisk show - hver gang. For han er sjov, rigtig sjov! Det kan man opleve fredag den 5. april kl. 19.30 i Forsamlingshuset Nødebo Kro.

På trods af, at Mikkel nærmest er klinisk boldmongol, har han spillet fodbold i mange år og gør det stadig i weekender på et 7-mands hold, hvor tømmermænd nærmest er obligatorisk. Begge hans forældre er lærere, så da Mikkel fremlagde idéen om, "at nu ville han være komiker", blev der lagt meget tryk på, at en uddannelse og en plan B er vigtig. Der er dog ikke fundet nogen Plan B endnu.

Mikkels materiale spænder bredt. Han er ofte navlepillende og snakker om sit eget røde hår og/eller sin oplevelse af at begynde at træne. Men Mikkel kan også godt lide at tage udgangspunkt i det danske samfund og i sin generation. Det gør han, når han snakker om overvågning, politikernes måde at tale ned til os på, og hvordan han og hans Mokai-drikkende generation på et tidspunkt skal overtage landet.

Når Mikkel optræder, så indtager han altid scenen storsmilende og med et kæmpe overskud. Derfor har han også været opvarmer for kendte komikere som Jacob Wilson, Thomas Hartmann og Karsten Green. Sidstnævnte var han også vært sammen med på tv-programmet "Testkaninerne" på TV2 ZULU. Mikkel Klint Thorius lever af comedy, som stand-up komiker, tv-vært og tekstforfatter, bl.a. på programmet Nørgaards Netfix, som han af og til også medvirker i. I 2013 nåede han finalen i DM stand-up. Han er en af de nye komikere herhjemme med den stærkeste udstråling overhovedet og er derfor også fast inventar på Comedy Zoo og Københavns Open Mikes.

Forestillingen varer en god halv time og starter præcis kl. 19.30. Der vil blive arrangeret underholdning for børn, mens de voksne er til stand-up. Inden forestillingen begynder, vil man kl. 18 kunne spise en god ret mad i caféen, og bagefter vil baren stadig være åben. Spisebilletter til fredagsspisning skal købes på Kroens hjemmeside senest onsdag den 3. april kl. 12 og koster 100 kr. for voksne (80 kr. for medlemmer af Forsamlingshusets Venner) og halv pris for børn.

Billetter til oplevelsen med Mikkel Klint Thorius koster 100 kr. ved indgangen og 90 kr. i forsalg på www.noedebo-kro.dk. Medlemmer af Forsamlingshusets Venner kan købe medlemsbilletter til 80 kr. i forsalg indtil en uge før forestillingen. Gratis med årskort.