Kultur3050 og KulturStationen sætter fokus på, at kvinder bør tage mere ansvar for deres egen økonomi. Alt for få kvinder tager styringen over deres økonomi og gør en tilstrækkelig indsats for at opnå større økonomisk frihed.

Pensionsrådgiver Pia Ottosen fra foreningen Kvindeøkonomien kommer derfor forbi, for at give input om kvinders personlige økonomi: Hvorfor skal jeg spare op? Hvordan skal jeg spare op? Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg bliver gift? Skilt? Får børn?


Arrangementet finder sted den 4. april klokken 19.00 0g det er gratis og åbent for både mænd og kvinder, og begge foreninger håber da også på, at også mændene vil dukke op, for efterfølgende bedre at kunne rådgive deres døtre, koner, kærester, mødre, naboer, kolleger eller hvem de nu ellers kender, som måske har brug for et kærligt skub for at "sætte sig i førersædet" rent økonomisk.

Et af formålene med KulturStationen i Humlebæk er at afprøve og afklare, hvilke typer af arrangementer der virker for netop borgerne i Humlebæk. KulturStationen er på den måde både et "almindeligt" kulturhus og et eksperimentarium, hvor der skal afprøves, leges og voves nye tiltag uder hvor "isen knager".

Læs mere om både de to foreninger og om deres forskellige arrangementer på www.kulturstation3050.dk og på WWW.KULTUR3050.dk. Foredraget er gratis, men det kan måske blive den bedste investering du nogensinde får gjort.