Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

 

Kom til et spændende foredrag om Francisco José de Goya y Lucientes, lørdag den 23. februar 2019 kl. 15:00 i KulturStationen (Humlebæk gl. posthus) ved Humlebæk Center. Nellie Vierhout kommer og fortæller om Goya. Arrangeret af Den Spanske Musik- og Kulturforening i Fredensborg.

Nellie Vierhout er cand. mag. i spansk og kunsthistorie. I 50 år har hun rejst til Spanien i forbindelse med arbejde, studie og ferie. Hun har været stewardesse i SAS i 34 år, og da hun holdt op med at flyve, begyndte hun at holde foredrag om flyvning og om spansk kunst og historie. Hun har skrevet tre bøger om Spanien: ” Fra kalif til konge” ”Spanien, fra hulemalerier til imperium” og ”Portræt af Spanien”. Francisco José de Goya y Lucientes. (30. marts 1746 - 16. april 1828) var en spansk romantisk maler. Han betragtes som den vigtigste spanske kunstner fra slutningen af 18 og 1900-tallet, og gennem sin lange karriere var han en kommentator og kroniker af hans tid. Uhyre vellykket i hans levetid, er Goya ofte omtalt som både de sidste af de gamle mestre og den første af modernisterne. Han var også en af de store moderne portrætterer.

Salen er dekoreret med værker af spanske og danske malere som Anne-Marie Nøraa Pedersen, Francisco Gutierrez (Guti), Pablo Gonzales Fernandez (Gonza) og Anni Thygesen Andersen.

Ring 29405056 eller send mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag den 18. februar 2019

Pris: kr. 50,- inkl. sangria og tapas