Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Kom på rejse gennem året med TV 2 Vejret i lyd og billeder på Fredensborg Bibliotekerne fra den 21. januar og en måned frem. I januar og februar kan man på Fredensborg Bibliotekerne opleve en udstilling produceret af TV 2 Vejret om netop det vejr, vi alle sammen taler om.

 

På udstillingen er nogle af de bedste fotos samlet på 12 store plakater med forskellige temaer som fx torden, stormflod og vintervejr. På plakaterne findes også forklaringer om, hvad der skal til før vejrfænomenet opstår. De er lavet som små TV-klip, som kan afspilles, hvis man scanner qr-koden på plakaterne med sin smartphone.

 

Vejret er noget, vi med sikkerhed deler alle sammen. Alle folkeslag har gennem alle tider forholdt sig til det. Det er omkring os altid, døgnets 24 timer, året rundt. Vores liv påvirkes af det, og livet på jorden er afhængige af det. Det har uendeligt mange facetter og udtryk og kan sætte mange forskellige førelser i gang hos os.

 

Udstillingen kan ses på Humlebæk Bibliotek den 21. januar til den 30. januar, på Nivå Bibliotek fra den 31. januar til den 13. februar og endelig på Fredensborg Bibliotek fra 14. februar til den 27. februar.