Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Danmarks biblioteker sæter fokus på ORD i hele uge 37, og Fredensborg Bibliotekerne er selvfølgelig med. Kom forbi biblioteket og vær bl.a. med til at kåre kommunens yndlingsord.

Lørdag den 8. september er det FN’s internationale læsedag, og det markerer starten på en hel uge i ordenes tegn verden over. På Fredensborg Bibliotekerne er der masser af aktivitet omkring ORD i løbet af uge 37. Der indbydes bl.a. til en ord-skattejagt, kåring af kommunens yndlingsord, historier om jubilæumsord og meget andet.

 

Fra vi står op, til vi går i seng, bruger vi ord som en naturlig og meget nødvendig del af vores liv. Vores personlige brug af ord er både med til at definere os selv som mennesker, men også hvem vores medmennesker er. Ord bruges i enhver form for social sammenhæng, og det er det, der er med til at gøre ordene så vigtige. Med aktiviteter, events og andre tiltag giver biblioteket alle en ekstra anledning til at tænke nærmere over, hvad ord kan og gør ved os, og hvad vi egentlig bruger ord til.

 

Læs mere om aktiviteterne på bibliotekets hjemmeside www.fredensborgbibliotekerne.dk eller tag forbi dit lokale bibliotek og oplev de mange aktiviteter i uge 37.