Humlebæk Kunstforening tager den 9. juni på deres årlige sommerudflugt. Udflugten i år går til Nordsjælland – hvor man har allieret sig med en gribskovmaler for at finde spændende kunstnere i Gilleleje - Tisvilde området.

Karen Lindberg, som har kreeret ruten, følger med hele vejen rundt.

Man starter hos Gorm Eriksen i Smidstrup. Han er uddannet litograf. Han er en ekspressiv maler som udtrykker sig i kraftige rene farver. Har udstillet flere gange på Charlottenborg samt i udlandet.

I Vejby besøges Lone Sander Klan som udtrykker sig i grafik og akryl, men hun laver også smykker i sølv med alle mulige sten.

Næste kunstner er Eva Müller som er ikonmaler. Hun har haft talrige udstillinger i udlandet , været lokalredaktør på Kunstavisen, været ansat på Akademiet og er kunsthistoriker.

Hanne Aagaard Jensen i Helsinge udtrykker sig i billeder fra hverdagen og billeder fra fantasiverdenen. Foretrækker olie, men benytter også acryl, tusch, pastel og blyant. Er også underviser.
Turen slutter hos Karen Lindberg som er akvarelmaler. Hun er uddannet hos flere af vore kendte malere. Hun er medlem af Gribskovmalerne og Nordisk Akvarelselskab.

Hos Karen Lindberg drikkes eftermiddagskaffen. Bestyrelsen sørger for kager.

Man mødes på østsiden af Humlebæk station kl. 9.15 afgang kl. 9.30 - det forventes at man er tilbage i Humlebæk ca. kl. 17.30