Lørdag den 9., juni blændes der igen op for havnensdag på Nivå Havn. Aktiviteterne begynder kl. 12.00 og flere af havnens foreninger og organisationer viser hvad de har at byde på. Der ud over vil der være musik, underholdning og mulighed for at få lidt til ganen.


Nivå Fritidsfiskere

Her serveres herlige fiskefrikadeller og -fileter mv - og No Name spiller op med swingende jazz. Børn kan være med i krabbevæddeløb eller klappe en fisk
Man kan lære at flå en spætte eller ryge en sild. Og det vil være muligt at komme på havnerundfart i en fiskerbåd

Nordsjællands Brandvæsen demonstrerer redning

I inderhavnen ved Fritidsfiskerne vil I også kunne se, hvordan man redder en druknende, hvis det skulle gå galt. Og er I heldige, kan I måske få en tur i deres store redningsbåd

Fremtiden i Nivå Havn, Strandpark, Lergravene mv.

Medarbejdere fra Fredensborg Kommune stiller op og fortæller om de mange spændende initiativer, der bliver arbejdet med. Kig ind i deres bod ved siden af Roklubben og stil spørgsmål.

Nivå Roklub

Her kan man høre alt om at gå til roning – og prøve kræfter i ergometer, en professionel romaskine – og studere de lækre robåde, klubben råder over.

Nivå Kajakklub

Her kan man få meget mere at vide om at padle i havkajak fra Nivå Havn – til hverdag og på langtur, se de flotte både, de har og prøve teknik i en kajak romaskine.

Markedsplads for alle

Sælg dine lopper eller hjemmedesign, hjemmegjort og kunsthåndværk. Langs med havnekanten vil der være boder hen til grillpladsen – stadepladser for kun 50 kr. kan bestilles hos Ragnhild Jørgensen 2887 5276 - indtil 5. juni

Nivå Tursejlere

Kom om bord i en sejlbåd og hør om at sejle ud på tur fra Nivå – se efter Åben Båd skilte. Eller kom ind og snak med os i vores klubhus og nyd en grillpølse eller en fadøl.

Nivå Pingvinerne

De kække helårsbadere serverer hjemmegravet laks på hjemmebagt brød og champagnebobler til en meget rimelig penge. Kom og få en snak om at få det kick, det er at bade året rundt.

Nivå Bådelaug Juniorsejlere

Her kan unge – og meget unge – sejlere – stifte bekendtskab med sejlerlivet. Mød op og snak med os.

Boatcamp.one

Et nyt sejlende projekt for børn 11-15 år, der bliver moppet. Kom og hør mere om det – meld dig til – eller hør, hvordan du kan støtte arbejdet, så børn og unge får en bedre start.

Nivå Bådelaug Handicapsejlads

En enestående mulighed i Nivå Havn: Vi har to handikapbåde, som giver mulighed for at komme på vandet med en kompetent hjælper fra Bådelauget. Kom og hør mere.

Nivå Bådelaug Sejlerskole

Kom og hør om mulighederne for at lære at sejle som voksen i Nivå Bådelaug 

Hoppeborg foran Lagunen


I år kan mindre børn også prøve noget sjovt på Nivå Havn: Girafborgen er åben fra 12-16, og vores vagter passer på, at det ikke kommer til at gå for vildt til

Børnejazz i Lagunen Live kl. 12.30

Lagunen Live stiller atter op med fantastisk musik – først med Yasmins Børneafro, ledet af Jasmin Kierkegaard, som fortæller historier og synger, så det fascinerer og engagerer børnene – og deres voksne!

Lagunen Live fortsætter kl. 14

Her vil der være herlig bluesmusik - live.

Prøv at gå på vandet

Prøv kræfter med at kravle ind i en stor vandboble foran mastekranen og løb rundt på vandet! Det er sværere, end det ser ud, men vi har hjælpere til alle, som tør….

Prøv kræfter som surfer

Kom bare an og prøv at stå på et surfbræt. Vi reserverer tider til instruktion og prøveture allerede fra kl. 12. Men kom i god tid – sidste år havde vi udsolgt kl. 14!

Prøv at stå på vandski

Nivå har også rigtigt mange kompetente vandskiløbere. Kom og prøv, om det er noget for dig – vi skal nok hjælpe dig med alt udstyret. Vi tage imod bestillinger på prøvesejladser kl. 12-15 

Mad & Drikke

Besøg Nivå Is & Grill og få en kæmpeis til særpris! Se særmenuer hos Restaurant Lagunen og Restaurant Trekosten. Besøg den hyggelige Cafe Strandhuset.