Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Den Spanske musik- og kulturforening holder Kunstudstilling i dagene 21. maj - 01. juni 2018 med fernisering mandag d. 21. maj kl. 13:00 på Humlebæk Bibliotek i Humlebæk Center. Udstillingen viser værker af foreningens egne kunstnere samt nogle gæstekunstnere. Kulturudvalgsformand Ulla Hardy-Hansen åbner udstillingen mens der er underholdning med Ana MAria og Orlando.

Foreningens kunstnere:

Pablo Fernandez alias ”Gonza”: Han er født i Malaga, og har udstillet både i Spanien og Danmark. Han er altid med, når foreningen afholder kunstudstilling. Han bor i Danmark. Han maler mest figurative malerier.

Anne-Marie Nøraa Pedersen: Har studeret kunst i København. Hun har været med på flere censurerede udstillinger og har bl. a. modtaget en pris for sin kunst. Anne-Marie laver spændende, figurative malerier, og en stor del af hendes inspiration kommer fra Spanien.

Annie Thygesen Andersen: Har malet i 55 år og har haft mange udstillinger. Hun søger hele tiden nye udfordringer, og hendes sidste billeder har skiftet karakter. Det er hendes egne kompositioner, men farverne er dem, Piet Mondrian(1872-1944) brugte mest.

Gæste kunstnere:

Francisco Gutierrez alias”Guti”: Han er født i Madrid. Han er autodidakt maler, men har taget kurser i farver. Hans malerier er impressionistiske, realistiske og abstrakte. ”Indtryk fra Danmark” er en af hans maleriserier, og en anden er ”Udtryk fra Spanien”. De abstrakte malerier er en hyldest til kærlighed på tværs af grænser.

Dolores López er en autodidakt kunstner fra Gran Canaria som er stærkt inspireret af blomsterne, lokalbefolkningen og deres traditioner. Hendes malerier er fulde af varme og det specielle lys, som man kun finder på ”De Kanariske Øer”.

Anette Hansen er meget kreativ, især med håndarbejde etc. (trøjer, sokker m.m.) 

Formanden for kulturudvalget i Fredensborg, Ulla Hardy-Hansen vil åbne udstillingen. Efter åbningen vil der blive serveret lidt tapas og sangria. En del af gruppen ”Tenderete” (Ana Maria og Orlando) vil underholde.