Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Kom på Humlebæk Bibliotek og få en opløftende musikalsk oplevelse, når Iben Hasselbalch, Maibrit Larsen, Alex Sundstrøm og Solvejg Guldberg fra Visens Venner i Nordsjælland tager publikum med på rundrejse i visernes verden.

Torsdag den 22. februar kl. 19.00-21.00 står i visernes tegn. Her vil duoen Solvejg Guldberg og Alex Sundstrøm samt Maibrit Larsen og Iben Hasselbalch fra Visens Venner i Nordsjælland give gratis koncert på Humlebæk Bibliotek.

Publikum vil blive præsenteret for et varieret udvalg af gamle og nye sange, der vil frembringe grin, tårer og eftertanker. Der vil blive mulighed for at synge med på et par fællessange, på diverse omkvæd, og hvor teksthukommelsen ellers rækker.

Aftenens kunstnere er alle erfarne, garvede og glade visesangere og akkompagnerer sig selv på guitar. Så hvis man har lyst til at gå hjem i opløftet musikalsk sindstilstand, så er det bare med at troppe op på Humlebæk Bibliotek.

Det er gratis at være med, du skal blot tilmelde dig via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.

Visens Venners forskellige lokalforeninger i Skandinavien er til for at fremme og holde liv i den nordiske vise, som stort set er forsvundet fra medierne.