Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Nyt koncept i kommunen søger bidragsydere. Et nyt koncept vil rulle et stor udendørs biograf ind i hjertet af alle 4 bysamfund i Fredensborg kommune i sommeren 2018. Ny film i hver by. Film der spejler sig i den by vi er i.

I Slotshaven bag Fredensborg slot, hvor de kongelige bor, vil jeg vise den danske film ” En Kongelig Affære”

På pladsen ved medborgerhuset Egedal i Kokkedal vil jeg vise den danske indvandregangster film ”Underverden”

På græsarealet ved Bjerre Strand i Humlebæk i Humlebæk vil jeg vise de ikoniske franske dykkerfilm ”The Big Blue” af Luc Besson.

I Kalvehaven i Nivå vil jeg vise en endnu ubestemt Disney/Pixar familiefilm.

Idé

Arrangementet skal afholdes hhv. 2 og 3 weekend i august måned - på fredage og lørdage.
Formålet er at give borgerne i Fredensborg kommune en gratis oplevelse i hjertet af byen. Der hvor byens puls banker og der hvor folk alligevel færdes og som er let fremkommelig.
Imens vi venter på at solen går ned så det er mørkt nok til at vise film, vil der være en koncert med et etableret navn far den danske musikscene, der vil spille imens folk spiser mad fra deres medbragte madkurve.

Film kan fremme et fællesskab og folk kan få den samme oplevelse under et stjernehimmel.
Film kan skabe debat, glæde og give folk en fælles reference at tale ud fra bagefter.
Film kan skabe identitet for folk og film kan skabe drømme.

Det helt unikke ved det er arrangement det er at 500-600 mennesker ser den samme film, på det samme lærred på den samme tid. Det er ikke så tit det sker længere.

Fredensborg kommune kan markere sig en kommune der vil fremme fællesskabet blandt alle generationer og i alle 4 store byer i kommunen.

Målgruppe og deltagerantal

Alle borger i Fredensborg kommunen – både børn og voksne. Samt folk fra nabokommuner
Forventet deltager antal pr. by vil være cirka 500-600. Omkring 2500 personer for alle 4 arrangementer .
Da arrangementet er udendørs spiller vejret her en meget vigtigt faktor for deltager antal.

Det er Thomas Bernsen fra Nivå der står bag det her koncept. Han har de sidste 3 år arrangeret Nivå Open Air i Kalvehaven. ” Nu har jeg fået den erfaring der skal til og vil rulle konceptet ud til alle 4 byer i kommunen” fortæller han.

Fredensborg kommune kan godt opfattes meget fragmenteret – med Film i Fredensborg vil jeg forsøge at binde en sløjfe igennem alle byer binde dem sammen til en helhed.

Nivå Open Air har kun kunne lade sig kun gøre, fordi jeg lykkedes med at samle frivillige fra hele byen, de handelsdrivende og sponsorer.
Derfor vil jeg gøre et stort nummer ud af at takke og fortælle om sponsorers betydning for arrangementets gennemførsel.

Ved Nivå Open Air I 2017 fik jeg designet og opsat plakater (inkl. logoer på sponsorer) centrale steder i kommunen: Lægehusene, hos tandlægerne, bibliotekerne (Nivå, Hørsholm, Humlebæk), i NGG Hallen, hos Nivaagaard Malerisamling, hos alle butikker i Nivå Centeret, Humlebæk center, Kongevejs Centeret, Holmegårds Centeret og på Nivå Havn. Samt 4 store udendørs bannere.

Jeg har husstandsomdelt 6000 flyers i Nivå og Humlebæk. Ved Nivå Open Air 2017, blev der vist I halvanden time op til filmvisning, et slideshow, hvor alle sponsorer nævnes flere gange. Humle Bio i Humlebæk markedsførte også arrangementet og viste før hver af deres filmvisninger en måned op til afviklingen af Nivå Open Air et slide, der også viser sponsorer til arrangementet. Nu leder jeg så efter lokale bidragdsydere til at gøre Film I Fredensborg muligt.

Sidste år oplevde jeg stor en velvilje blandt byens ejendomsmægler. Jeg håber at hele kommunens ejendomsmægler vil bakke op om det her idè, da det ikke bare er med til at fortælle den gode historie om byen – men om hele kommunen. Det vil også være flot at få et stor firma som Coloplast med som bidragydere til Film I Fredensborg fortæller initiativtager Thomas Bernsen.

Jeg har allerede søgt kulturpuljen i kommunen og afventer deres svar ligesom jeg afventer svar fra 2 store fonde. Jeg vil muligvis også forsøge crowdfunding.
Men det er essinet for gennemførelsen af Film I Fredensborg, at der bliver bakket op om det her projekt af både kommunen firmaer og private, udtaler Thomas Bernsen.

Sidste år udtalte Marianne Enevold, dette om Nivå Open Air: - Arrangementet er lokalt, super hyggeligt og meget samlende for både børn og voksne. Nivå er ellers ikke forvent med positiv opmærksomhed og samlende arrangementer, så vi har virkelig været glade, fordi en gruppe ildsjæle har taget dette initiativ.

Interesseret bidragsydere kan kontakte Thomas Bernsen på 25536524 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.