Den unge forfatter Mathilde Nærland kommer forbi sit barndomsbibliotek i Humlebæk den 25. april og fortæller om sin debutroman, Se mig, skub mig, grib mig. 

Humlebæk er efterhånden blevet arnested for en ny generation af ungdomsforfattere. I februar var det den 25-årige humlebækker Amalie Laulund Trudsø, som vendte hjem til barndomsbyen for at fortælle om sin roman, Koordinater. 

Nu er det så den kun 20-årige debutantforfatter Mathilde Nærland, der lægger vejen forbi Humlebæk Bibliotek, hvor hun også huserede som barn.

 Mathilde Nærland udgav i 2012 romanen Se mig, skub mig, grib mig, som af bibliotekernes lektør blev kaldt en ”sikker og velskrevet debut”. Med en nordsjællandsk kulisse af drukfester og pigeværelser handler den om fire kvinder i gymnasiealderen med hver deres markante personlighed og deres forsøg på at skabe sig selvstændige voksenliv.

 Sandwich og sodavand

Arrangementet med Mathilde Nærland er kommet i stand i et samarbejde mellem Fredensborg Bibliotekerne og Fredensborg Ungecenter. 

Det foregår den 25. april klokken 18.30 og vil vare et par timer. Det koster 35 kroner at deltage (25 kroner for medlemmer af Biblioteksklubben), og ud over en underholdende aften med en lokal forfatter får man en sandwich og en sodavand for pengene. 

Man kan tilmelde sig på forhånd på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside eller på Fredensborg Bibliotek, Humlebæk Bibliotek eller Nivå Bibliotek og Medborgercenter.

{jcomments on}