Har du et forslag til, hvem der skal modtage Kulturprisen i 2015? Så er det nu, du skal sende din indstilling.

Kulturprisen uddeles for at hædre en indsats, der i særlig grad har haft en kulturel betydning eller bidraget til at fremhæve kommunen som kulturkommune, og som desuden har medvirket til at udbrede forståelse for og glæden ved kulturel udfoldelse.

 

 

”Jeg er glad for, at Kulturudvalget med kulturprisen har mulighed for at påskønne en særlig indsats på kulturområdet”, siger udvalgsformand Ulla Hardy-Hansen.

 

 

”Der er rigtig mange, som brænder for kulturen og som gør et stort arbejde for at skabe aktiviteter til glæde for borgerne i kommunen. Det er guld værd – for uden det lokale engagement, ville kulturlivet blive fattigt.”

Alle borgere, foreninger m.v. kan komme med forslag til, hvem der skal have årets kulturpris. Kulturprisen, der er på 5.000 kr., kan gives til en person, en forening eller en gruppe, som har sit virke i Fredensborg Kommune.

 

 

Kulturudvalget beslutter, hvem der skal modtage prisen.

Overrækkelse af prisen vil ske ved et offentligt arrangement i november på Fredensborg Rådhus.

Sidste år gik prisen til Gl. Humlebæk Havns Støtteforening og i 2013 gik prisen til direktør for Nivaagaards Malerisamling, Michael Nellemann.

 

Du kan hente et indstillingsskema på kommunens hjemmeside – www.fredensborg.dk

Indstillinger skal sendes inden mandag d. 21. september på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.