Frivilligcenter Fredensborg ønsker at øge opmærksomheden omkring det frivillige sociale arbejde og uddeler hvert år en frivillig Ildsjælspris. Prisen gives til en person eller en organisation, der har gjort noget særligt for det frivillige sociale arbejde i Fredensborg Kommune.

Alle kan indstille en person eller organisation, som de mener har gjort en særlig indsat inden for det frivillige sociale, humanitære eller integrationsarbejde.


Indstillingen skal være skriftlig og indeholde en kort beskrivelse af indsatsen og en kort begrundelse for, hvorfor denne person eller organisation skal have prisen.


Indstilling sendes til Frivilligcenter Fredensborg inden den 1. september 2015. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 30 28 40 85.

Prisen uddeles på Frivillig Fredag, den 25. september i Frivilligcenter Fredensborg.

Frivillig Fredag

Frivillig Fredag er en særlig dag, hvor man fejrer det frivillige arbejde med sammenhold og fællesskab. Det er også dagen, hvor man uddeler årets frivillig Ildsjælspris til en person eller organisation, som har gjort en stor indsats indenfor det sociale, humanitære og integrationsfremmende arbejde.

Dagen fejres med mad fra det internationale køkken. Man tænder op i grillen og sammen laver mad fra blandt andet Danmark, De arabiske lande, Afrika og Den Dominikanske Republik.

Program:
Kl. 16.00 Velkomst. Formand Ruth Cilwik Andersen
Kl. 16.15 Borgmester Thomas Lykke Pedersen overrækker Ildsjælsprisen
Kl. 16.30 Inspirationstema ’ensomhed og fællesskaber’
Kl. 16.45 Spansk Tapas v/Ana Maria Vega, Den Spanske Forening
Kl. 18.00 Det Internationale Køkken starter op.

Alle med interesse for frivilligt arbejde er velkomne, så KOM – LYT - KIG – SMAG.

Tid og sted: Fredag den 25. september 2015 kl. 16 hos Frivilligcenter Fredensborg
Teglgårdsvej 423 A, 3050 Humlebæk.

Tilmelding til madgrupperne: Hvis du vil være med til at lave mad, skal du kontakte Annika Baasch senest den 15. august på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 29 36 76 34. Der hænger også et opslag i Frivilligcentret, lige når man kommer ind i Cafeen, og der kan du/I også skrive jer på.