Så betræder børnene fra Sletten Fritidsakademi atter de skrå brædder.

I lighed med tidligere år er det igen i år lykkes for Sletten Fritidsakademi at stable en musical på benene og huset har igennem de sidste tre måneder summet af hektisk aktivitet.

Der er 110 medvirkende børn i alderen 6-10 år. Langt den største del optræder på scenen mens andre står for salgsboden, der i pausen sørger for forfriskninger til publikum. Andre er sceneteknikere, som der jo også er brug for i en spektakulær musical.


Børn og voksne, der ikke direkte medvirker i forestillingen, har knoklet med fremstilling af kulisser og kostumer. Fantasien og kreativiteten har været i højsædet i takt med at de hektiske aktiviteter er taget til her op til premieren på forestillingen.


Der er tale om en uropførelse af egen historie, og med egne kompositioner af sange, som synges live under forestillingen. Semiprofessionel opsætning af lys og lyd som fører publikum igennem en god times tid i henført forgabelse.


Der afholdes generalprøve mandag den 18. marts om eftermiddagen kl. 14.00 i Store Gymnastiksal på Gl. Humlebæk Skole. Her er børn fra byens andre institutioner blevet inviteret indenfor som publikum.


Musicalen spiller herefter tre aftener, - nemlig tirsdag, onsdag og torsdag aften kl. 17.30 hver aften - for fritidshjemmets familier og venner.


Historien handler kort fortalt om pigen med det specielle navn Em. Hun lever i en underlig verden, hvor mennesker ikke er rigtige glade. Ingen farver er tilladt og sang er strengt forbudt. Så der er ikke noget at sige til, at livsglæden mangler.

Vil det lykkes Em at komme væk fra stedet? - eller bliver det muligt ved fælles hjælp at gøre noget ved tingene, så glæden igen kan indfinde sig og verden åbne sig på ny? Det, og meget mere vil blive afsløret under forestillingen.

{jcomments on}