Har du masser af tålmodighed og lyst til at hjælpe andre med deres små og store it-problemer, så læs endelig videre. It-caféen på Humlebæk Bibliotek leder efter nye dedikerede frivillige, der har lyst til at hjælpe kommunens borgere med diverse udfordringer i forbindelse med computere, tablets/iPads, smartphones mm.

På Humlebæk Bibliotek d. 31. oktober klokken 10-10.45 kan man komme i den helt rette halloween-stemning, når bandet De Onde giver koncert. De Onde er børnemusik, når den er allerondest. Bandet stiller et eksistentielt spørgsmål i børnehøjde: hvad vil det sige at være ond, og hvornår er man det?

Den 21. oktober kan besøgende på Humlebæk Dagcenter lære, hvordan man lytter til lydbøger via eReolen, når biblioteket kommer forbi. Hvis man gerne vil låne lydbøger på biblioteket, er eReolen efterhånden svær at komme udenom.

Efterårsferien på Malerisamlingen byder på familieomvisning og tegneværksted i Ib Spang Olsens fabulerende univers, aktiviteter med Nivaagaard Teglværks Ringovn, Halloween med lanterneværksted og familiekoncert med Ole Kibsgaard, der synger Halfdan Rasmussen - og lidt Kaj og Andrea-sange - i udstillingen!

I weekenden den 16.-18. oktober er der kunstudstilling i Kulturhuset, Fredensborg Gamle Bio med værker af Fredensborg Ny Kunstforenings 28 kunstnere. Ved ferniseringen er der musikalsk underholdning og lodtrækning blandt donerede værker.

Efterårsferien i Louisiana Børnehus byder på værksteder, familieomvisning og udstillingerne Arthur Jafa: Magnumb, Pia Arke – Drøm og fortrængning og Mika Rottenberg - BOWLS BALLS SOULS HOLES.

Louisianas Koncertsalen danner rammerne for en aften med musik, poesi og fællessang, når komponist, musiker og højskolelærer Katrine Muff Enevoldsen torsdag den 14. oktober kl. 19.30 ligger vejen forbi.

På Fredensborg Museum kan du mandag den 18. og tirsdag den 19. oktober komme til snitteworkshop med trækunsthåndværker Jonas Als kl. 10-14.

Søndag den 31. oktober inviterer brugerrådet i Egedal Byens Hus på en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. På sin klassiske guitar spiller den danske guitarvirtuos, komponist og arrangør Søren Bødker Madsen en koncert, der spænder bredt fra Mozart over the Beatles til Metallica.

Fredensborg  Brass Ensemblet har fundet en række nye og gamle musikstykker frem fra sit store nodearkiv, så der er lagt op til en festlig og underholdende eftermiddag med både underholdningsmusik, valse, polkaer og klassiske værker. Efterårskoncerten finder sted i Fredensborg Gamle Bio søndag den 10. oktober 2021 kl. 15.00 og er for alle.

For fjerde gang i træk fejres de frivillige på det sociale område i Fredensborg Kommune med en aften, hvor fællesskabet er i fokus. Frivilligdagen 2021 er for jer, der hver dag lægger jeres frivillige arbejdskraft i de socialhumanitære indsatser i kommunen – i foreninger, på plejecentre, aktivitetscentre og i NGO´er.

Udover fortællerkunsten havde Karen Blixen kulinariske evner og en livslang passion for mad og vin. Forfatter og journalist Signe Wulff gør os den 13. oktober klogere på baronessens gastronomiske verden.

Find vej i efterårsmørket med en fin lanterne, som du helt selv har lavet på dit lokale bibliotek, eller nyd den friske efterårsluft med vores udendørs skattejagt om seje børn i litteraturen i Kokkedal.