Brugere af Lindehuset i Fredensborg og Egelunden i Kokkedal kan snart få en introduktion til bibliotekernes digitale lydbøger på eReolen.

Fredag den 25. februar 2022 gæster sangerinden Alberte KulturStationen i Humlebæk. Det sker ved en koncert kl. 20.00, arrangeret af Humlebæk Kulturforsyning.

Er man til interessante samtaler med spændende mennesker, inviterer Fredensborg Bibliotekerne til hele seks samtalesaloner i foråret.

Står man og mangler et godt vinterferie tilbud til sit barn, der går i 2. til 8. klasse – og bor i Fredensborg Kommune. Så er der vintercamp 2022 i uge 7 i Humlebæk Idrætscenter.

 

Nivaagaards Malerisamling genåbner museet fredag 21. januar med den store og længe ventede særudstilling 'Wilhelm Marstrand. Den store fortæller' og en ny samlingsudstilling på et fuldt åbent, nyrenoveret museum.

Lørdag den 22. januar 2022 kl. 11.00 – 13.00 er der fernisering på en ny udstilling hos Humlebæk Kunstforening. Den kan ses frem til den 2. februar på Humlebæk Bibliotek i bibliotekets åbningstid. Udstillingen er med værker af billedkunstnerne Jeff Ibbo og Grethe Tranberg.

Fremover vil du i Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg kunne møde nogle af tidens mest fremtrædende historikere, naturvidenskabsmænd og politiske eksperter. Det kan man hos det nyoprettede Fredensborg Folkeuniversitet.

Den 1., 2. og 3. februar er der hyggelig oplæsningsstund for de små på børnebiblioteket i enten Fredensborg, Nivå eller Humlebæk.

Søndag den 23. januar kl. 15, spiller organist Peter Brenøe Lange i Nivå Kirke den første orgelkoncert i kirkens Orgeltrilogi. På programmet er sat en Toccata i F-dur af den tidligere Helsingør organist ved Maria Kirken, Dietrich Buxtehude, som virkede det meste af sit liv i Lübeck, også ved Maria Kirken, og var kendt ud over hele Europa.

Der er plads til nye babyer på babysalme holdene i Egedal Kirke. Det skyldes at nogle af de ældste babyer nu starter i institution. Det er gratis at deltage, og holdene starter 2 februar 2022.

Fredensbirg gamle biograf lægger lokaler til når der søndag den 23. januar er nytårskoncert med Fredensborg Brass Ensemble. Arrangementet begynder klokken 15.00.

Hvis ellers myndighederne tillader det, vil Nødebo Kro midt i januars kulde, sne og slud for 17. gang varme salen op, så Billy Cross og hans fantastiske musikere kan byde på god, gammel rock og rul tilsat en passende mængde humør og uforlignelig spilleglæde. Det sker Fredag den 21. januar kl. 21 med mulighed for spisning kl. 19.00.

Corona-update: Arrangementet er flyttet til den 3. juni 2022.

Den første udstilling på Louisiana i 2022 præsenterer den britiske avantgarde-arkitekt Sir Peter Cook. Udstillingen hedder CITY LANDSCAPES og indgår i udstillingsserien LOUISIANA ON PAPER. Udstillingen vises fra den 21. januar til 8. maj 2022 - om corona vil.