Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Nivå Musiklaug er ved at være klar med den årlige festival i Kalvehaven midt i Nivå. Årets festival afvikles lørdag den 1. juni fra kl. 11.00 - 20.00. Her kan man møde masser af bands fra nær og fjern,kulturforeninger fra hele kommunen, kunst og de lokale beboere er værter ved at loppemarked, hvor man altid kan finde spændende ting og sager.

Onsdag den 29. maj kan børn og barnlige sjæle forbløffes, imporneres og grine sammen omkring manegens magiske univers, når Cirkus Arli gæster Fredensborg.

Nivå Big Band og Kulturstationen i Humlebæk indbyder jazzelskere i alle aldre til en aften med dansevenlig swingmusik fredag d. 24. maj. Musikken begynder kl. 19.30, men dørene åbnes kl. 18.00.

Humlebæk Kulturforsyning kaster sig den 26. maj fra kl. 11 og et par timer frem ud i en ny ”forlystelse”, når de i samarbejde med Hold Danmark Rent begiver sig ud for at indsamle affald i et større område af det centrale Humlebæk.

En nyopstartede forening, E-Gaming Fredensborg, slår dørene op for deres første e-sport-event, hvor op mod 500 kan deltage, uanset alder og køn. Alle har mulighed for at få en fed dag sammen med deres venner i Fredensborg Hallen den 15. juni 2019.

Nivå Musiklaugs Kor er ved at gøre klar til sommerkoncerterne og det er ikke kun sange, der bliver øvet. I februar kunne man i lokale medier læse om, at Nivå Musiklaugs Kor blev løftet af vokaljazz-pioneren Jesper Holm. Henover vinteren har Jesper Holm udfordret og oplært koret i vocal painting, som skal binde numrene i koncerten sammen.

Den 28. maj i Fredensborg og den 7. juni i Nivå kan litteraturinteresserede høre de lokale bibliotekarers bud på god læsning i sommerferien.

Mere end 100 sangere optræder med nordiske sange lørdag den 1. juni kl. 15.00 i Fredensborg Slotskirke, under ledelse af dirigenten og musikeren Peter Spies.

Kom med Danmarks Naturfredningsforening Fredensborg til Stengården i Birkerød og få et indblik i et alsidigt økologisk landbrug. Vi går en rundtur på gårdens marker. Gårdens ejer, Elisabeth, fortæller om økologi og der kan stilles spørgsmål undervejs. Vi afslutter med en fælles bespisning i caféen. Pris kr. 125,-.

Fredensborg Musikskoles traditionsrige forårskoncert foregår i år torsdag d. 23. maj kl. 19.00, og den 25. og 26. maj kan musikskoleelever opleves i Tivoli.

I de kommende uger kan man møde Fredensborg musikskole ved forskellige arrangementer og fremstød på kommunens folkeskoler. Det er tid for tilmelding til næste musikskoleår på Fredensborg Musikskole, og rettidige frist er d. 23. maj. I den forbindelse besøger musikskolens lærere kommende 2. klasser og byder på karruseldemonstration.

Årets byfest i Fredensborg løber afstablen lørdag den 22. juni og får vi besøg af en af Danmarks aller største sangerinder Søs Fenger - som er super aktuelt med en ny single med titlen På vej.

Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling i Fredensborg, afholder aftentur til Langstrup Mose fredag den 10. maj, hvor der skal lyttes til nattergalen og alle de andre fugle, der netop nu synger af fuld hals.