Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Igen i år er der Sct. Hans arrangement i Sletten havn med bål på en tømmerflåde ude i vandet kombineret med festfyrværkeri, efterfulgt af en fortsat fest i teltet med et 4 mands orkester -arrangeret af Fiskerlejet Sletten Havns Venner.

Igen i år inviterer Biblio.dk og Fredensborg Bibliotekerne de 7-14-årige til at læse bøger i sommerferien og vinde dejlige præmier. Tænk at kunne vinde præmier ved at gøre noget så skønt som at læse bøger! Det kan man rent faktisk denne sommer i bibliotekernes store læsekonkurrence Sommerbogen.

De fleste af døgnets timer er Langstrup Mose normalt et åndehul for dyr og fugle - og omkring 2000 mennesker, som dyrker deres fritidsinteresser nogle dage om ugen. Søndagen plejer at være den mest stille af dagene, men søndag den 10. juni bliver der røre i Mosen. Den dag vil modelflyvere, hundefolk og jægere nemlig for 10. gang holde Oplevelsesdag for alle nordsjællændere fra kl. 10-16.

ArkivbilledeHumlebæk Kunstforening tager den 9. juni på deres årlige sommerudflugt. Udflugten i år går til Nordsjælland – hvor man har allieret sig med en gribskovmaler for at finde spændende kunstnere i Gilleleje - Tisvilde området.

Kvinden bag Cirkeline, Hanne Hastrup, læser højt fra ”Cirkeline bliver til” på Humlebæk Bibliotek den 16. juni, hvor der i øjeblikket også er installeret en legeudstilling, der tager udgangspunkt i det højtelskede univers.

Lørdag den 9., juni blændes der igen op for havnensdag på Nivå Havn. Aktiviteterne begynder kl. 12.00 og flere af havnens foreninger og organisationer viser hvad de har at byde på. Der ud over vil der være musik, underholdning og mulighed for at få lidt til ganen.

I år kan de 17 medlemmer af Fredensborg Brass Ensemble fejre, at det er 20 år siden man startede med at spille sammen. Ensemblet holder rigtig meget af at spille underholdende musik, og det er netop denne glade musik man kan høre til Promenadekoncerten, der spilles ved ”Porten til Fredensborg Slot”. søndag den 17. juni kl. 15.00.

Den 21. og 22. juni afholdes Kokkedal Byfest for 7. gang i træk. Der bliver fest på Bøgepladsen, Sunshine Reggae, Gurli Gris og meget mere.

Astrid Lindgren har skrevet skønne, fantasifulde historier om Pippi Langstrømpe, der både har abe, hest og villa. På Humlebæk Bibliotek tirsdag den 12. juni kan man få lov til at dykke ned i de gode historier gennem oplæsning og leg.

AFLYST pga sygdom oplyser biblioteket pr. 7. Juni.

Den 12. juni kan man på Nivå Bibliotek se filmen ”Den sidste pæl” om bundgarnsfiskeren Hans Peter Larsens sidste år på havet. I 1995 sluttede Hans Peter Larsens mere end 45 år lange karriere som bundgarnsfisker ved Hundested. Han var en af de sidste af slagsen, og med hans farvel var det også ved at være slut med bundgarnsfiskeriet i Nordsjælland.

Nivå Bibliotek byder i juni måned på akvareludstilling på Nivå Bibliotek af kunstneren Hella Andrésen. Nivå Bibliotek og Medborgercenter fortsætter til sommer traditionen med spændende udstillinger i bibliotekets lokaler til glæde for alle interesserede.

Fredensborg og Nivå Bibliotek får den 2. juni besøg af Terrariet Reptile Zoo og nogle af dets krybende og kravlende beboere.

Oplev en mindeværdig jazzaften på Nivå Amatør Teater fredag d. 8 juni kl. 20.00 med NObel Swingtet der øser ud af deres humørskabende vibrationer - en ren sundhedskur.