Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Torsdag den 29. november kan man på Fredensborg Bibliotek lære om permakultur og dens rolle i at skabe en grøn og bæredygtig fremtid. Det sker ved et foredrag med Arendse Gulløv. Arrangementet afholdes fra klokken 19.00 - 20.30. 

”Lille Frø” er titlen på en teaterforestilling, som bygger på Jakob Martin Strids skøre billedbøger, og som man kan opleve søndag den 25. november på Fredensborg Bibliotek. 

Humlebæk Kunstforening har udstilling med værker af billedkunstner Kaare Paludan Seedorff. Udstillingen åbnes af Rasmus Meyer, ny forstander på Krogerup højskole, og det foregår lørdag den 24. november klokken 11.00 på Humlebæk Bibliotek. Udstillingen varer til fredag den 14. december og kan ses i bibliotekets åbningstid.

Voksne læseheste kan med fordel tage forbi Nivå Bibliotek onsdag den 28. november, når litteraturkritiker og foredragsholder Liselotte Wiemer kommer med forslag til vinterens læsning.

Den 25. november står den på Nivå Bigband på Humlebæk Bibliotek, mens Fredensborg Musikskoles populære Jazzyrocky optræder den 27. november på Nivå Bibliotek.

Fredensborg Jazzklub, som er en del af Radio Humleborg (Fredensborg Lokalradio), glæder sig sammen med restauratør Henrik Rasmussen til at byde velkommen til vores dansevenlige jazzarrangementer lørdag den 1.december i Fredensborghusenes flotte Festsal, Bakkedraget 43, Fredensborg.

I juni 2018 udgav Lokalhistorisk Forening Fredensborg-Humlebæk årbogen: Dageløkke Landsby - historier og erindringer gennem 300 år. Nu holder foreningen foredrag med udgangspunkt i bogen om landsbyen, gårdene, skolen og enkelte personer. Det er Bent Skov Larsen der fortæller.

Endnu en fantastisk koncert er på plakaten i Nivå Musiklaugs i samarbejde med Restaurant Lagunen på Nivå havn under overskriften LagunenLive, når man søndag den 25. November kl 15.30 kan opleve  lækker jazz fra Kresten Osgood.

Fredensborg Bibliotekerne indbyder til hyggelige juleworkshops, hvor der klippes julepynt til tonerne af Musikskolens elever, der spiller julen ind. Det sættes i gang fra den 21. november og foregår på skift mellem kommunens biblioteker.

Onsdag d. 14. november kl. 19 inviterer talentelever fra Fredensborg Musikskole til koncert i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio, og samme aften afholdes valg til musikskolens bestyrelse. 

Kunstmuseet Louisiana har tirsdag den 20. november kl. 19.30 besøg af forfatteren Janne Teller i koncertsalen. Lige nu er hun aktuel med bogen "At gå nøgen. Enogtyve essays om kunst, fremmedhed og forsøget på at være menneske". Den bog snakker aftenens vært Marc-Christoph Wagner med Janne Teller om.

Prisuddeling og hyldest af de dygtige lokale idrætsudøvere sker ved den årlige Fritidsreception, som holdes onsdag den 28.november fra kl. 17 til 19 i Rådhuskælderen på rådhuset i Kokkedal.

Markeringen sker ved to arrangementer, henholdsvis den 12. og 15. november hvor man på Humlebæk og Nivå Bibliotek kan få en stemningsfuld oplevelse med helte som tema.