Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk åbner torsdag den 17. januar 2019 udstillingen Louisiana on Paper. Dea Trier Mørch. Ind i verden. En udstilling der kan ses frem til den 28. april 2019. Udstillingsserien viser Dea Trier Mørchs grafiske arbejder og tegninger samt andet arbejder på papir.

Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk lukker og slukker deres Måne-udstilling søndag den 20.januar 2019 og på denne sidste udstillingsdag, vil der være et foredrag klokken 14.00 i koncertsalen hvor man kan høre historien om kosmonauten, der landede på Venedig Biennalen i 1968 og møde kunstneren Katie Paterson.

Kom på rejse gennem året med TV 2 Vejret i lyd og billeder på Fredensborg Bibliotekerne fra den 21. januar og en måned frem. I januar og februar kan man på Fredensborg Bibliotekerne opleve en udstilling produceret af TV 2 Vejret om netop det vejr, vi alle sammen taler om.

Søndag den 6. januar var der nytårskoncert i Egedal Kirke med Poseidon Kvartetten. Kvartetten spillede et afvekslende program med musik af Haydn, Schubert, Puccini og tangomesteren Piazolla og under koncerten fortalte musikerne om musikken.

Børnejazz Fredensborg skyder nytåret i gang med en musikalsk oplevelse for hele familien når Ulla Abdulla for 3. gang besøger Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio søndag den 27. januar kl. 11.00 - denne gang med Sille Krokodille Show.

Nivå Big Band spiller igen i år op til en sen, men fyrig nytårskoncert i Nivå Teatersal - det sker søndag den 27. januar 2019 kl. 15.00. Siden sidst har orkestret fået ny dirigent, Anders Jacobsen, der med fast hånd og blød trombone har tilført Big Bandet ny inspiration.

Er man interesseret i at vide mere om den danske forfatter Tove Ditlevsen, så har Krogerup Højskole i Humlebæk et godt tilbud - 'Til alle os, der elsker Tove' er et musikalsk foredrag om Tove Ditlevsens liv og værker fortalt og fortolket af forfatter Dy Plambeck og komponist og musiker Jeanett Albeck.

Med afsæt i initiativtagernes eksisterende aktiviteter som brætspilaftener, Kommunerock og byvandringer, er en gruppe borgere i Humlebæk i gang med at stifte en ny kulturforening på initiativ af Søren Spies.

 

DRAM Big Band er et fuldt besat big band med høj musikalitet og høj energi. Big bandet spiller et varieret repertoire - ofte med nyere arrangementer - og der er derfor lidt for enhver smag, når DRAM Big Band går på scenen. koncert: lørd. 5 jan. kl.20.00.

I Fredensborg og Humlebæk vil det være muligt at gå på selvbetjent bibliotek i hele juleugen, mens bibliotekerne i Nivå og Kokkedal vil være lukkede for både betjening og selvbetjening.

DJ Katrine Ring ser måner og stjerner og spiller i årets første Fredagslounge den 4. januar kl. 18 lydsporet til månerejsen tur-retur. Det sker på kunstmuseet Louisiana i Humlebæk.

Fredensborg Brass Ensemble afholder sin årlige Nytårskoncert i ”Kulturhus Den Gamle Biograf” søndag den 20. januar kl.15.00. Det lokale Fredensborg Brass Ensemble har igennem det forgangne år markeret sig kraftigt, ikke mindst fordi ensemblet har bestået i 20 år.

Mere end 100 deltagere fra hele kommunen, inspirerende oplægsholdere og dygtige musikere satte rammen for en yderst vellykket kulturkonference på rådhuset.