Den 3.dec. kl. 15.00 kommer Hot Spot Banana Band og spiller tradiotionel Jazz i Medborgerhuset Egedal,

Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven, med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på publikum. Efter succes i 2016 vender han tilbage på Nivå Teater 5. december kl. 20.00.

Rammen om vores liv - En aften med filminstruktør Ruben Östlund og skuespiller Claes Bang, tirsdag den 21. november kl. 19.30 med Vært: Marc-Christoph Wagner.

I november og december står den på juleworkshops, luciaoptog og julegavefiskeri på Fredensborg Bibliotekerne.

Hør forfatter Lars Kjædegaard fortælle om sit forfatterskab og derefter samtale med en trofast læser – Peter Heiberg – som man bl.a. kender fra Fredensborg-Humlebæks Lokalhistoriske Forening.

Nivå Amatørteater´s unge mennesker har taget initiativ til at få lavet en juleforestilling, hvor de selv har castet, ordnet, arrangeret og koordineret. Super flot initiativ, og der arbejdes virkelig hårdt med et stort engagement. De unge skuespillere har så valgt nogle af de ”gamle” til at være med, og de udviser bestemt ligeså stor glæde og talent, så det hele fremstår som en lovende enhed.

Foreningen Børnejazz Fredensborg åbner dørene op til en superfunky koncert med orkestret Jazz Five - en glad, swingende og sveddryppende festmaskine, der indtager Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio søndag den 12. november kl. 11.00.

Den 12. november er der koncert på Humlebæk Bibliotek med Nivå Big Band og gæsteoptræden af Steen Hansen fra DR Big Band. Nivå Big Band under ledelse af Katrine Suwalski underholder søndag den 12. november klokken 14-16.30 med klassisk afslappet swingmusik i salen på Humlebæk Bibliotek.

Søndag den 12.november 2017,kl.15.00 kommer klovnen Joey og optræder på Medborgerhuset Egedal, Egedalsvej 2, 2980 Kokkedal.

Gør den mørke tid festlig. I december og januar byder Nivå Amatør Teater på musik, teater og Las Vegas Show i Teaterhuset i Nivå.

Kom til festlig børnekoncert med det musikalske makkerpar Kaya Brüel og Ole Kibsgaard på Humlebæk Bibliotek. Søndag den 5. november kl. 11.00-11.45 kan børn og voksne opleve en forrygende koncert på Humlebæk Bibliotek med makkerparret Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

De første af Kulturudvalgets forfatterarrangementer er veloverstået med spændende og veloplagte foredrag fra Christina Hesselholdt og Leif Davidsen. Men det er slet ikke slut endnu. Efter efterårsferien fortsætter foredragsrækken nemlig med de to bogaktuelle forfattere Tom Buk-Swienty og Anna Grue.

Spil Dansk har eksisteret siden 2001 og blev de første mange år kun fejret om torsdagen i uge 44 som den officielle Spil Dansk-dag. Efterhånden er dagen blevet til en hel uge, så Spil Dansk nu er en fejring af dansk musik i hele uge 44.