Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Fredensborg bibliotekerne markerer 50-års jubilæet for månelandingen med Den Store Månequiz samt månelanding med Virtual Reality briller på Nivå Bibliotek og Medborgercenter i perioden 18.juli 2019 til - 31.juli 2019 mellem klokken 10.00 - 18.00 med gratis adgang for alle. Til august flytter udstillingen til henholdsvis Humlebæk Bibliotek og Fredensborg Bibliotek.

I 2020 er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med resten af Danmark. Fredensborg bibliotekerne vil gerne markere denne milepæl i danmarkshistorien og inviterer derfor alle interesserede til brainstormmøde.

Hen over to weekender i august, afholdes der otte koncerter i Louisianas Skulpturpark med Palle Mikkelborg, Michael Riessler og
Wayne Siegel. 

Karlebo Sommerfest bliver en musikfest med over 14 timers livemusik over to dage i år. Det foregår i dagene fredag den 9. august og lørdag den 10. august på festpladsen ved Karlebo Stadion.

Kom indenfor i Fredensborg Slot og oplev kongefamiliens private frirum, Den Reserverede Have. I juli og starten af august måned, når kongefamilien ikke benytter slottet, er det muligt at komme på guidede ture i slottets sale.

Så er det tid til at sætte kryds i kalenderen den 20. juli, når Brønshule Festival 2019 løber af staben med lokale og internationale musiknavne. Desuden bliver der bålhygge, ølbowling, grillpølser og meget mere.

På lørdag den 29. juni 2019, er der byfest i Nivå. Det er Fællesværket, som er en gruppe engagerede, frivillige borgere, der vil skabe mere liv i Nivå bymidte, som står bag byfesten. På plakaten er blandt andet musik med Dansvingerne og Dry Stick. Festen begynder kl. 11.00.

24-årige Andreas Langvad er en ung pop/folk sanger-sangskriver fra Fredensborg, som på kort tid har skabt sig et solidt navn med flere singler i radioen og et medrivende live-act. Flere medier har spået Andreas Langvad til at blive Danmarks næste store stjerne.

I samarbejde med Humlebæk Bibliotek sender Humlebæk Kulturforsyning nu en udfordring ud til resten af Humlebæk - en ny fællesaktivitet for hele byen.

Det blev en dejlig og flot sommeraften i Fredensborg Slotshave, da den kongelige ballet lagde vejen forbi. Slotshaven var tæt pakket med publikum og havens beboere kiggede også forbi.

Siden Folketingsvalget blev udskrevet i maj, har Danmarks Biblioteker givet børn over hele landet mulighed for at stemme ved Børnevalget 2019. Børnevalget er børnenes mulighed for at smage på, hvad demokrati og folkeafstemninger går ud på. De har nemlig haft mulighed for at gå til valg på børnebiblioteket og vælge deres favoritkandidat blandt 11 kendte og populære børnebøger. Valgets helt store vinder blev Clara fra Vildheks med 4.491 personlige stemmer på landsplan.

For 11. år i træk holder Fiskerlejet Sletten Havns Venner, Sankt Hans-fest på havnen. Arrangementet er selvfølgelig søndag 23. juni og borgmesteren hold båltalen.

Lørdag var der en stor E-sport event i Fredensborg Hallen. Her mødtes en række børn og unge for at spille computerspil. Lyt til reportagen her, hvor vi taler med formand for foreningen bag E-sport i Fredensborg, Benjamin Wulff.