Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Fredag 28. september kl. 19,30 er Henning Munk og Plumperne på Scenen i Fredensborghusenes Festsal, Bakkedraget 43, 3480 Fredensborg.

Efterårets store udstilling på Louisiana Museum of Modern Art indtager hele museets Sydfløj med en omfattende tværæstetisk udstilling i perioden 13. september 2018 - 20. januar 2019, om ét af vor kulturs gennemgående temaer, Månen.

For 24 år siden blev Louisiana Museets stifter, Knud W. Jensens drøm om et Børnehus til virkelighed. Et hus stod nu parat til at modtage børnene på Louisiana – give dem bedre muligheder for at udfolde sig – skærpe deres sans for den musiske side af tilværelsen. Fødselsdagen fejres søndag den 16. september kl. 11-17.

Lørdag den 22. september klokken 11.00 – 13.00 har Humlebæk Kunstforeing fernisering på Humlebæk Bibliotek med deres efterårsudstillingen. Udstillingen  er et tilbud om at udstille for de mange dygtige kunstnere i foreningen og fra nærområdet.

Både Humlebæk Bibliotek og Nivå Bibliotek kan i år fejre deres 40 års jubilæum, og det bliver fejret med en stor fødselsdagsfest lørdag den 22. september. 

Fredensborg Bibliotekerne og Danmarks Biblioteker har haft inviterer alle til at deltage i kampagnen om at kåre danskernes og Fredensborg Kommunes yndlingsord. Hvad er Fredensborg Kommunes yndlingsord? Det spørgsmål bringer vi svaret på her.

FællesVærket og Foreningen mere liv i Nivå bymidte, vil gerne invitere alle borgere til BYFEST i Nivå center. Det sker lørdag den 15. september 2018 kl. 13 til 19. Her vil være alt fra kæledyrsskue, kunstudstilling og musikalske indslag. Læs mere programmet her.

Med en ekstrabevilling på 0,3 mio. kr. kan Kulturudvalget støtte borgerdrevne initiativer, som vil skabe mere liv i bymidterne. Mange foreninger og borgergrupper ønsker at skabe projekter og arrangementer, som kan være med til at skabe mere liv, aktivitet og borgerinddragelse i kommunens bymidter. De initiativer vil byrådet så vidt muligt gerne støtte og har derfor bevilget 300.000 kr. til formålet i 2018.

Danmarks biblioteker sæter fokus på ORD i hele uge 37, og Fredensborg Bibliotekerne er selvfølgelig med. Kom forbi biblioteket og vær bl.a. med til at kåre kommunens yndlingsord.

I samarbejde med Fredensborg Atletik Klub inviterer vi til indvielse af Fredensborg Atletik Stadion onsdag den 12. september fra kl. 17.30 til 19.30 på Fredensborg Stadion, Kastanievej 16, Fredensborg. 

Den sidste fredag i september fejrer Frivilligcenter Fredensborg sammen med resten af landets sociale frivillige - Frivillig Fredag. Arrangementet byder på panelsamtale, musikalske indslag og lækker forplejning. Borgmester, Thomas Lykke-Pedersen uddeler årets ildsjælspris.

Kom med bag kulissen når spillere fra DBU’s ungdomslandshold for piger fortæller om fodbold, kampe og træning på Humlebæk Bibliotek den 18. september 2018.

Hvis du er vild med de store klassikere eller blot har lidt dårlig bogsamvittighed over alle de værker, du endnu ikke har læst, så kan du blive meget klogere til klassikercafé den 19. september 2018 på Humlebæk Bibliotek.