Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Byrådet besluttet at igangsætte et affaldssorteringsprojekt sammen med de 4 interessentkommuner i Norfors: Allerød, Hørsholm, Rudersdal og Fredensborg Kommuner. Formålet med projektet var at udarbejde et forslag til et fælles indsamlingssystem for husholdningsaffald. Her fortæller formand for Plan, miljø og klimaudvalg i Fredensborg Kommune og projektet.

Den 26. marts kan børn slå sig løs med brætspil på Nivå Bibliotek og Medborgercenter. Når man i disse tider taler om spil for børn, er det næsten altid PlayStation, Xbox og lignende, der hentydes til. Men den 26. marts klokken 16-20 er de gode gamle brætspil, der atter kommer til deres ret, når Nivå Bibliotek og Medborgercenter inviterer til brætspilsdag for børn fra 10-16 år.

Radioens reporter John Macko var til premiere i lørdags på Nivå Amatør Teater til cabareten ‘Lykke og det der ligner’.  Forestillingen kan ses frem til den 16. marts 2018.

Det er overraskende, morsomt, somme tider lidt uhyggeligt og umådeligt fantasifuldt, når det århusianske børneteater HonningBanden inddrager børn fra publikum og skaber en unik teaterforestilling på Humlebæk Bibliotek den 24. marts.

Lørdag den 10. marts var der åbent Hus på KulturStationen i Humlebæk. Flere hundrede lokale borgere fandt vejen forbi det tidligere posthus mellem Humlebæk Centret og stationen. Her var der taler af folk fra initiativgruppen samt byrådspolitikere. Og så var der kunstudstilling, sang, musik og teater. Radio Humleborg bragte live video på Facebook, den er nu mixet sammen og kan ses eller genses her.

Traditionen tro kan børn og deres voksne komme til hyggelig påskeworkshop på Humlebæk, Nivå og Fredensborg Bibliotek op til påske. Det er helt gratis at udfolde sine kreative evner ved de tre påskeworkshops, men der skal bestilles billet via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.

Den 7. april gæster Copenhagen Phil igen Nivå – denne gang med en ren hitparade af musikalske højdepunkter for hele familien. På scenen sidder også elever fra Fredensborg Musikskole. Det store symfoniorkester Copenhagen Phil lægger igen vejen forbi NKK-Hallen i Nivå og inviterer hele familien med til fest med alle tiders smukkeste og mest forrygende musik.

Nivå Big Band indbyder alle borgere i Fredensborg kommunes til en festlig og folkelig danseaften med jazz- og swingnumre fra jazzens guldalder. Det hele sker lørdag d. 17. marts med start kl. 19.30 i Fredensborg Gl. Biograf, Jernbanegade 4 i Fredensborg.

Helsingør Teater rykker for en stund til Humlebæk Bibliotek, hvor de den 21. marts opfører stykket ”Den store krig og skuddene i Sarajevo”. Forestillingen er sat op, så publikum sidder på alle fire sider af scenen og på den måde er med til at illustrere frontlinjerne i krigen.

Der er åbent hus i det gamle posthus ved Humlebæk Station lørdag den 10. marts kl. 10.00. Ambitionen er at omdanne det tidligere posthus til byens nye samlingssted under navnet Kulturstationen. 

Der er massere af musikalske tilbud til borgerne i Fredensborg i den kommende weekend. Den kommer til at stå på både rock og jazz. Die Herren spiller på Asminderød Kro, Kong Hans Kongelige Hofkapel i Fredensborg Jazzklub og Tons of summer gæster Fredensborg Gl. Biograf ved et arrangement til fordel for Lions Club Fredensborg.

Humlebæk Pensionistforening får besøg af Danmarks ukronede country dronning, Tamra Rosanes. Hun vil torsdag den 8, marts kl. 15.00 underholde medlemmerne i Humlebæk Dagcenter, Ida Tesdorpfsvej 1, Humlebæk.

Tag din mor, søster og veninde med til en spændende aften i teatret, når TEATERGRAD præsenterer forestillingen ”IKKE UDEN MIN MOR”, som opføres i Broengens selskabslokale, Broengen 3, 2980 Kokkedal.