Jazzarrangementerne i Fredensborg Jazzklub foregår i restauranten på Fredensborg Golf, Skovsvinget 25, 3480 Fredensborg kl. 19,00 - 22,00.

 

 

 

Der er indkørsel til golfbanen og til restauranten ad en lille grusvej, som en sidevej til Skovsvinget lige i skovbrynet. Kortet her under viser området i den sorte ring. grusvejen begynder ved den viste pil. 

 

 

Jazzarrangementerne indledes med 2 retters jazzmenu i Sweet-Spot restauranten kl. 17,30.

Billetprisen for jazzmenu og musik er 300,- kr. Hvis der er plads kan man deltage fra kl. 19,00 uden menu for 100,- kr.

Restauranten har rimelige priser på drikkevarer, og der kan købes kaffe og kage efter at man har spist en god jazzmenu.

BILLET- og BORDBESTILLING:

Kontakt jazzklubbens formand Ole Holde på E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 20675225

Når man bestiller bord og billetter skal man samtidig indbetale billetprisen for det bestilte antal billetter til jazzklubbens bankkonto i Nordea: 2276 - 8128 519085

Betaling kan også ske via Mobile Pay på 20 67 52 25 

 

Hent vores jazzpjece i Fredensborg Boghandel, Jernbanegade 9, 3480 Fredensborg, så har du alle informationerne på papir. 

 

 Kommende arrangementer

 

2023

  

Fredag 24. februar 2023 Jensens New Orleans Band

 

 

Bandet består af følgende 5 musikere: Nan Ehrenstråle (bas), Nina Ehrenstråle (banjo), Ole Olsen (klarinet og saxofon), Erling Rasmussen (piano) og Hans Kahlen (trækbasun)

Jensens Jazzrenaders er i dagens anledning udvidet, således at der kommer et New Orleans band på scenen. Jensens New Orleans Band har eksisteret siden 90-erne, og leverer en original jazzmusik med masser af sang, primært leveret af bandets banjospiller og sangerinde Nina, der er datter af Nan. 

Desuden vil både Erling og Ole bidrage med sang. Så alt i alt venter en spændende musikalsk oplevelse.

Bandet byder på et blandet program i klassisk New Orleansstil men med afstikkere til nutidige popnumre og til caribiske rytmer. 

 

Fredag 31. marts 2023 Finneys Jazzmen

FINNEYs_Jazzmen.jpeg

 

Finney’s Jazzmen har siden 1999 været en del af den danske jazzscene. Bandet har spillet hundredevis af koncerter i jazzklubber, på jazzfestivals og på store og små spillesteder overalt i Danmark plus Sverige, Tyskland og Irland. 

Finney’s Jazzmen spiller god og underholdende klassisk jazzmusik. Der er masser af de gode, kendte jazz-evergreens i flotte arrangementer med gode vokal indslag, som forener det hele til en buket øre- og dansevenlig oplevelse. Jazzmusik, som spænder fra dixieland til lettere swingmusik og suppleres med lidt blues- og gospelmusik. 

Bandet består af 6 mand. Besætningen er normalt: Finn Frøsig, trækbasun, vocal, Jan Ellegaard, trompet, vocal, Jesper Koch, klarinet, altsax, vocal, Arne Frederiksen, piano,  Steen Jakobsen, bas og Jørgen Fjelstrup, trommer.

 

Se arrangementer i øvrige østdanske jazzklubber på www.all-that-jazz.dkBesøg vores jazzradio.


 


Billeder fra tidligere arrangementer i Fredensborg Jazzklub

  

 

 

 

  

 


Fredensborg Jazzklub er en arbejdsgruppe under Radiostøtteforeningen "Lyden" som har til formål at støtte Radio Humleborg.
Jazzklubbens startede sine aktiviteter i 1996, og afholder flere årlige jazzarrangementer i Fredensborg
Læs mere om Støtteforeningen "Lyden" her