Efter 23 år som forpagtere af Fredensborg Vandrerhjem Danhostel på Østrupvej har Lone Kirk og Bo Bjødstrup valgt at skifte spor og flytte til Bornholm, hvor de i det nye år overtager et pensionat udenfor Rønne.

 

Lone og Bo har forpagtet Vandrerhjemmet siden det blev startet lige først i 1990erne og blevet synonyme med det, og bestyrelsen for Fredensborg Vandrerhjem Fond, der ejer grund og bygninger, står overfor den store opgave at finde en ny forpagter.

Bestyrelsen ønsker Lone og Bo alt muligt held med deres nye tilværelse, og vi vil arbejde sammen med dem om at gøre overgangen til nye tider god og smidig for alle parter.

 

Danhostel Fredensborg Vandrerhjem skal kunne tilbyde en moderne overnatningsstandard og har med den unikke beliggenhed med udgang til Skipper Allé og beliggende lige bag Slotsgade, alle forudsætninger for at tiltale et stort et publikum som f.eks. børnefamilier, cykelturister, kurser, lejrskoler, som også gerne vil bo i nærheden af alt det, vi kan byde på i Fredensborg kommune.


Vi er sikre på, at der vil være stor interesse for det projekt, vi har i gang på Østrupvej, og ser frem til mange bud fra professionelle og idérige mennesker, der vil være med til en ny start på Fredensborg Vandrerhjem Danhostel, der kan være med til at virkeliggøre de visioner om en modernisering og forbedring af standarden, som den nyorganiserede bestyrelse har sat sig som mål for arbejdet.
.

(Lone Kirk og Bo Bjødstrup (th), Ole Bergmann (tv))
Foto: Stefan Kai Nielsen