Lørdag den 13. september mellem kl. 10 - 15 bliver gågaden i Fredensborg igen i år forvandlet til et mekka for madelskere og børnefamilier med mod på sjove aktiviteter og gode oplevelser.

Slotsmarkedet blev holdt første gang sidste år med stor succes.


Op mod 8000 besøgende, lagde vejen forbi Fredensborg bymidte, hvor gågaden var pyntet op til dagen og fyldt med stader, hvorfra lokale virksomheder og gårdbutikker solgte kvalitetshåndværk og fødevarer, mens lokale foreninger arrangerede oplevelser for de besøgende.


Også skoler, institutioner og forskelige kommunale projekter var til stede med aktiviteter for børn og voksne.


Staderne bliver igen i år fyldt med smagsprøver af fx dansk vin, oste, syltetøj, saft, brændevin, økologisk mad, krydderurter, svampe, frugt og grønt.


Der vil også være hjemmelavet garn, lammeskind, filt, pileflet, keramik, brugskunst, konkurrencer og aktiviteter for børnene. Butikkerne i Fredensborg gør en ekstra indsats for at finde gode tilbud til de handlende og der vil igen være mulighed for at stifte bekendtskab med lokale foreninger og projekter.

 

I år vil der være endnu flere stader, som sælger mad og drikkevarer til at nyde på markedet.


Der er altså igen lagt op til at den 2. lørdag i september bliver en festdag med flere skønne timer i smukke omgivelser omkring Fredensborg by-midte med slottet og slotshaven i baggrunden.

 

Markedet arrangeres i et samarbejde mellem Fredensborg Kommune og Fredensborg By – Handel.


Er du en lokal producent og interesseret i at få en stadeplads til dine kvalitetsvarer, kan du senest den 15. juni kontakte projektkoordinator Lotte Larzen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 91 32 58 34 og høre mere.