De næste fejres der 2 x butiksfødselsdag i Fredensborg By. Fredensborg Briller holder 10 års dag med samme indehaver og Fredensborg Blomster fejre 8 år med samme ejer. Det sker med tilbud og god inspiration fra butikkerne og deres leverandører.

Fredensborg Briller fejre 10 års fødselsdag

I år kan ejeren af Fredensborg Briller fejre 10 års jubilæum. I den anledning holder de nogle events for deres kunder. De har allieret sig med deres leverandører, så der er mulighed for at komme og se de nyeste brillefunktioner fra tidens hotteste navne.

Feks. den 1. maj med Ørgreen, den 2. maj: Tom Ford og 8. maj: Traction. Der ud over kan man den 6. maj prøve flerstyrket kontaktlinser fra Cooper Vision.


Fredensborg Blomster holder flyttedag

Fredensborg Blomster flytter til nye lokaler og holder 3 festlige dage med lækkerier fra Summerbird,Lakrids og Karlebo Kro.

Christina Sparkov der er indehaver af butikken, overtog den for 8 år siden og siden har blomsterforretningen udviklet sig, så nu var det tid til at få mere plads.

Butikken åbner i Jernbanegade 11 den 1. maj

Events i butikken:

TORSDAG:
Summerbird præsenterer nye chokolader og byder på smagsprøver
FREDAG:
Lakrids by Johan Bülow smagsprøver på de spændende lakridser
LØRDAG:
Søren Sparkov fra Karlebo Kro byder på smagsprøver af Interflora vin, og spændende Stout øl, samt lækkert tilberedte haps’er, som matcher både vin og øl