Mark Hemming er startet som daglig leder og kommende partner med Kristian Nystrup-Larsen hos Home i Humlebæk, som åbnede primo januar i år I Humlebæk Centret lige overfor stationen.

Mark er født og opvokset i Humlebæk og har boet her hele sit liv.

Som barn gik Mark på Bjerrehus legestue og tog sine første svømmelektioner på Bjerre Strand. Mark spillede fodbold i Humlebæk Boldklub i 10 år, badminton i Humlebæk Badmintonklub og en lille smule tennis blev det også til i Humlebæk Tennisklub.

Ved siden af sporten, har Mark altid interesseret sit meget for musik og spillede både klaver og saxofon på Humlebæk Musikskole.
Som teenager fik han sit første ungdomsjob på Simon’s Golf og sidenhen blev han ansat i Humle Bio, hvor han var filmfremviser i 3 år under sin gymnasietid på Espergærde Gymnasium. I mellem gymnasiet og sin værnepligt arbejdede han som lærervikar på Langebjergskolen.

Sidenhen har Mark udover sit hverv som ejendomsmægler, hjulpet sin mor med driften af sit lokale fitnesscenter Fit for Life.

Mark har siden han flyttede hjemmefra boet i lejlighed på Teglgårdsvej og i hus i Daugeløkke, men er nu tilbage i den centrale del af Humlebæk, hvor han har købt hus med sin hustru Pernille.

Startede sin karriere, som trainée hos home i Rungsted, siden har han arbejdet hos Danbolig i Gentofte og de sidste 5 år, har han arbejdet som daglig leder for home Helsinge-Græsted og haft hele Gribskov kommune, som sit territorie.

Mark har sammenlagt mere end 10 års erfaring indenfor branchen og er nu tilbage i sin hjemby og glæder sig til at komme ud og møde en masse nye kunder og handle ejendomme i sit lokalområde. 

Det siger næsten sig selv, at Mark kender Humlebæk, som sin egen bukselomme og han står klar til at hjælpe dig, hvis du skal sælge eller købe. 

Kristian Nystrup-Larsen som også er indehaver af home i Espergærde, ser meget frem til samarbejdet og har siden åbningen i Januar prioriteret at finde en partner der har dybe rødder i lokalområdet og som samtidig er bredt anerkendt for sit mæglerarbejde.