Stifteren af den populære og prisvindende rejsewebportal Momondo, Thorvald Stigsen, er på vej til Fredensborg Rådhus for at fortælle om sine erfaringer som iværksætter, og om hans vej fra en mand med en idé - til en status som succesfuld iværksætter.

Thorvald Stigsens gode råd bliver givet på Fredensborg Kommunes Iværksætteraften onsdag den 25. februar, hvor alle iværksættere – og dem der bare har drømmen om at starte egen virksomhed – er velkomne.

På iværksætteraftenen ønsker kommunen at få input og høre om erfaringer fra dem, der til daglig slås for deres idé og arbejder målrettet med at skabe kommunens nye virksomheder – nemlig iværksætterne selv.

I løbet af foråret 2015 får Fredensborg Kommune sit eget iværksættermiljø. I lokaler i tilknytning til Rådhuset vil kommunen støtte iværksættere i både opstart, drift og vækst.

For at have en værdi for de iværksættere man ønsker at hjælpe i gang, er det vigtigt, at iværksættermiljøet er skruet målrettet sammen, så indsatsen imødegår de konkrete behov og udfordringer, der møder iværksætteren i opstartsfasen med den nye virksomhed.

Iværksættermiljø skal matche behov og udfordringer
Med gode idéer og konstruktive input fra iværksætterne selv vil det være meget lettere at komme godt fra start med det nye iværksættermiljø.

”I Fredensborg Kommune ønsker vi at gøre det lettere at drive virksomhed. Derfor skal vi hjælpe vores nye iværksættere godt i gang, så de får en bæredygtig forretning, der lever, vokser og skaber job.

Det kommende iværksættermiljø får en central rolle her, men det har jo kun værdi, hvis det matcher de behov og udfordringer iværksætteren møder.

Derfor håber vi på mange konstruktive input fra dem, der allerede er i gang,” siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, Fredensborg Kommune forud for mødet.

Formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, Thomas Elgaard, ser også frem til et udbytterigt møde.

”Hvis vi vil skabe grobund for nye, langtidsholdbare virksomheder, som giver nye arbejdspladser og ny omsætning lokalt i Fredensborg Kommune, er der brug for et iværksættermiljø, som kan tilbyde iværksættere en enkel og effektiv adgang til relevant viden og sparring. Hjælp til nye iværksættere er derfor en af de helt afgørende indsatser i kommunens kommende erhvervsstrategi”,
siger Thomas Elgaard, formand for Arbejdsmarkeds og Erhvervsudvalget, Fredensborg Kommune

Fakta: Iværksætteraften:

Dato: 25. februar 2015

Kl. 17.00 – 19.00

Rådhuskælderen, Fredensborg Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

Program:

17.00: Velkomst ved formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, Thomas Elgaard
17.15: Introduktion til aftenens program ved konsulentfirmaet Bindslev
17.30: Inspirationsoplæg ved Thorvald Stigsen – stifter af Momondo
18.00: Gruppedebat
18.30: Fællesdiskussion og kvalificering af input
18.50: Opsamling, afslutning og næste skridt

Tilmelding: Kontakt projektleder Johan Vedel på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.