Der blev også solgt mange boliger i 2021 – home i Humlebæk fortæller her, hvad der hitter, og hvad man kan forvente af 2022. Sidste år var et ekstraordinært år for boligejerne i Humlebæk, det slår den lokale indehaver Mark Hemming fra home Humlebæk fast.

Når Fredensborg Kommunes nyvalgte politikere efter nytår sætter sig til rette i byrådssalen, har de god grund til at arbejde for bedre forhold for kommunens virksomheder. For Fredensborg Kommunes virksomheder har stor betydning for landets skoler, sundhedsvæsen, daginstitutioner, ældrepleje, motorveje og anden velfærd. Faktisk yder virksomhederne i Fredensborg Kommune et bidrag til dansk velfærd på hele 2,8 mia. kr. Hvert år.

På halvandet år er det lykkedes at nedbringe den gennemsnitlige sagsbehandlingstid i byggesager med næsten 60 dage til nu 42 dage. Den udvikling mødes med tilfredshed hos formanden for Plan-, Miljø- og Klimaudvalget, som har haft stort fokus på at nedbringe såvel sagspukler som sagsbehandlingstider:

Onsdag aften modtog mekanikerlærling Daniel Bundgaard Sørensen Erhvervsforeningernes Lærling/elevpris 2021. Det skete på årets erhvervskonference på rådhuset i Fredensborg som blev holdt den 15. september 2021.

Asbjørn Diemer og COCOHAGEN er de stolte modtagere af Fredensborg Kommunes Erhvervspris 2021, som blev overrakt på erhvervskonferencen tirsdag aften. Med sin produktion af økologiske, plantebaserede kakaotrøfler har COCOHAGEN sat nye standarder for den sunde og bæredygtige "snack"

På erhvervsrådets møde den 15. september var der opbakning til FORMAT-projektet, som kan bidrage til at borgerne kan handle langt mere lokalt i de nye store butikker end i dag.

På den markante placering ved indkørslen til byen vokser Fredensborg Skov og Have, som sælger og reparerer alle typer maskiner til have, skov og landbrug. Flere og flere ønsker sig en robotplæneklipper til at klare græsplænen. Det mærker man også i Fredensborg Skov og Have, hvor flere ansatte nu er specialister i de små selvkørende plæneklippere.

Den 11. august kommer forfatter og historiker Pernille Ipsen til Fredensborg i en BOGbobel_forfatteraften. Hun fortæller bogen 'Et åbent Øjeblik'. Pernille voksede op med 7 mødre i et kvindekollektiv i 1970'erne. "Et åbent øjeblik" er Pernille nære, vidtfavnende og komplekse portræt af sine syv kollektivmødre.

Den 6. april slår lauritz com dørene op til nye smukke lokaler centralt beliggende i Nordsjælland. Deres nye lokation er en del af det historiske Nivågaard Teglværk, i idylliske rammer et stenkast fra gadekæret i det gamle Nivå og der med fraflytter de adressen i Helsingør

Tirsdag den 2. marts åbnede Louisiana Butik som følge af, at der blev givet grønt lys til, at såkaldte udvalgsvarebutikker kunne slå dørene op. Mange kunder har benyttet sig af muligheden for at få byttet julegaver, handlet på udsalg og gå på opdagelse i det store udvalg af forårsnyheder. Nu er det ved at være sidste chance i denne omgang.

Som en af landets største veterinærklinikker har Hørsholm Hestepraksis, der ligger på Kongevejen lidt udenfor Fredensborg, specialiseret sig i hestesygdomme

Boligmarkedet i 2020 har været et udfordrende år på mange punkter. Hos ejendomsmægler Home i Humlebæk er det gået over al forventning. Året har været i rivende udvikling, hvad angår pris og efterspørgsel. Boligsiden.dk har opgjort dem til at være nummer 1 på flere punkter.

I denne uge er det 25 år siden, at Røde Kors genbrugsaktivitet i Hørsholm startede. Det skete den 25. januar 1996, da Røde Kors åbnede sin første genbrugsbutik i Hørsholm. De kan fremvise størst i omsætning ud af de 243 Røde Kors butikker i Danmark. Desværre betyder corona-situationen, at det ikke er muligt at fejre 25-årsdagen.