Efter det seneste dages skriverier om, at den antidemokratiske organisation Hizb-ut Tahrir har sat sig på magten i Egedalsvænge, ville det være oplagt at citere en socialdemokratisk udvalgsformand og sige, at problemerne i Kokkedal skal løses ved at "tale stemningen og boligpriserne op."

Men det er simpelthen for alvorlig.

Vi kan simpelthen ikke tillade os at lege gemmeleg med kommunens integrationsindsats længere. Det er uskønt og pinligt, at man fortsætter med at lade som om, at alt er på skinner.

Det er det ikke.

Jeg anerkender at Hizb-ut Tahrir er en lovlig organisation - præcis som det danske naziparti - men det er et svigt af de helt store, at kommunen har ladet dem, landets nuværende Udenrigsminister kalder "mørkemænd", vinde så stor indpas.

Det - sammen med det faktum, at indvandrerbanden Loyal To Familia har overtaget kontrollen over store dele af Nivå og Kokkedal - vidner om en komplet fejlslagen integrationsindsats fra kommunens side.

Det nye Byråd bør kritisk gennemgå samtlige aktiviteter, der er forbundet med integration:

Hvor mange penge bruger vi?

Bruger vi dem rigtigt?

Hvor mange nydanskere er på passiv forsørgelse?

Hvad kan vi gøre for at få dem ud på arbejdsmarkedet og blive integrerede?

Hvordan dæmmer vi op for, at en helt igennem antidemokratisk organisation har sat sig på magten i et boligområde?

Hvordan sikrer vi, at børn og unge vokser op med danske værdier som f.eks demokrati?

Det nytter simpelthen ikke, at vi ignorerer problemerne og det er direkte pinligt, når Socialdemokraternes løsning angiveligt er noget rundkredssnak, hvor vi taler en stemning op.

Vi har problemer. Massive problemer. Lad os nu for pokker prøve at løse dem.

 

Knud Løkke Rasmussen

Byrådskandidat (V)

Daugløkke Ege 68

3050 Humlebæk

{fcomments on}